Anul acesta, cei care urmează să se căsătorească în curând, au putut vizita deja standurile creatorilor și caselor wedding fashion în cadrul târgului Mariage Fest. Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului și a strâns foarte multe persoane.

Noile rochii de mireasă se aliniază trendurilor în modă de nuntă, iar ceea ce putem să remarcăm este că se pune accent pe simplitate, pe confort și versatilitate. Pandemia a avut rolul său în setarea noilor tendințe în ceea ce privește rochiile preferate de viitoarele mirese. Astfel, acum nu se mai pune atât de mult accent pe rochii de bal, pline și complexe, ci mai degrabă pe rochii de mireasă simple, confortabile, pe rochii 2 în 1 (cu trenă detașabilă) și pe calitatea materialelor. Aceste modele pot fi integrate cu ușurință și în cadrul micro nunților, nunților atipice sau evenimentelor de nuntă cu formalism mediu.

Iată care sunt rochiile de mireasă care s-au bucurat de cea mai mare popularitate în cadrul târgului de nunți Mariage Fest.

1. Rochie de mireasă cu bretele subțiri și decolteu în V

Această creație este extrem de romantică, fiind compusă dintr-un corset cu aplicații strălucitoare, bretele argintii fine și decolteu îndrăzneț cu o fustă evazată, dar confortabilă. Se prinde în talie cu o centură din material dispus orizontal, pentru un look perfect studiat. La spate se închide cu un rând de nasturi pe centru, punând generos în evidență pielea.

2. Rochie de mireasă dreaptă cu numeroase aplicații liniare și argintii

Designerii BestBride au creat această rochie de mireasă cu un croi atât de simplu, dar cu aplicații argintii fabuloase tocmai pentru a veni în întâmpinarea viitoarelor miresici care își doresc să se simtă cât mai bine în pielea lor, în ziua cea mare.

Dacă preferi mai degrabă rochiile mulate pe corp, decât rochiile de mireasă voluminoase și greoaie, acest model este perfect. Urmează frumos curbele naturale ale corpului, fiind ideală în special pentru miresele cu forme armonioase.

Orice mireasă se va simți ca o zeiță în această rochie deosebită, dar va putea să pășească și foarte confortabil pe ringul de dans sau spre altar. Rochia poate fi comandată cu o trenă detașabilă care poate fi purtată în cadrul ședinței foto, la biserică sau în alte momente potrivite ale nunții.

3. Rochie de mireasă cu mâneci trei sferturi

O altă rochie de mireasă care a făcut furori în rândul viitoarelor fete și femei care urmează să aibă nunta anul acesta este varianta cu mâneci trei sferturi, mulate, transparente și îmbrăcate în aplicații decorative foarte frumoase.

Fusta simplă este combinată cu un top lejer (o idee superbă, dacă nu știai cum să renunți la clasicul corset) cu mâneci lungi, care ajunge la baza gâtului. Este transparent, cu zeci de aplicații argintii care urmează o linie comună. În talie, rochia este prinsă cu o bandă subțire, iar la spate uimește prin despicătura largă în forma literei V.

4. Rochie de mireasă cu mâneci bufante

Un model atipic de rochie de mireasă, cu mâneci largi, transparente, îmbrăcate în voal. Mânecile se prind la încheietura mâinii, dar și ușor în partea de sus, deasupra coatelor. Este detaliul care face ca această rochie să fie rapid remarcată.

Apoi, creația se continuă cu un corset fermecător, perfect lucrat, cu puzderie de aplicații dantelate. Spatele rochiei este și el original, pentru că închiderea se face în partea superioară și în partea inferioară, în timp ce mijlocul spatelui este lăsat la vedere. Din talie, rochia pornește firesc, fiind extrem de confortabilă, vaporoasă și atrăgătoare.  

5. Rochie de mireasă cu mâneci nude și aplicații argintii

Se poartă mânecile? Având în vedere rochiile de mireasă printesa care au atras atenția viitoarelor miresici la târgul de nunți Mariage Fest, aceasta ar fi o tendință în moda tematică. Designerii au ales să îmbrace cu stil mânecile rochiilor, oferind o imagine originală, atipică.

Dar, mânecile sunt nude și lasă pielea la vedere, totul fiind o iluzie optică extrem de bine pusă în valoare. Este ca și cum linii decorative argintii ar fi pictate pe brațele miresei. Corsetul este realizat în același stil, cu un decolteu atrăgător, în timp ce spatele este brăzdat de un șir de nasturi mici în partea centrală și multiple linii ornamentale, dispuse în V.

2022 se anunță un an aparte pentru viitoarele miresici. Vino pe site-ul atelierului de creație BestBride și descoperă toate aceste modele minunate de rochii de mireasă. Poți să realizezi aici, la comandă, rochia de mireasă perfectă pentru tine. O echipă de consultanți prietenoși, specialiști și cu experiență în moda de nuntă, te așteaptă cu sfaturi utile și ajutorul de care ai nevoie pentru ca la final să răsufli ușurată: „Aceasta e rochia perfectă pentru mine!”.