Numeroase studii au demonstrat deja că forma buzelor poate fi și ea legată de personalitatea noastră, așa cum ne caracterizează forma feței sau forma ochilor. Cu atât mai interesant este să afli ce ar putea spune forma buzelor lui despre personalitatea bărbatului pe care îl iubești.  

Dacă are buzele pline și răsfrânte

Bărbații cu astfel de buze, pline, groase și ușor răsfrânte, sunt făcuți să aibă grijă de alții. Sunt generoși, atenți, emotivi și sensibili. Le place să ajute, să salveze animalele fără stăpân și să dăruiască multă afecțiune și grijă copiilor, chiar dacă nu sunt ai lor.

Dacă are buza de sus mai groasă

Bărbații cu buza de sus plină, care iese în evidență față de cea de jos, au un ego dezvoltat. Le place să atragă atenția, să vorbească, să gesticuleze și să îi adune pe ceilalți în jurul lor. Le plac situațiile dramatice în care ies în evidență și le place să fie ajutați, chiar dacă nu au nevoie.

Dacă are buza de jos mai groasă

Bărbații care au buza de jos mai plină și mai mare decât cea de sus sunt firi dinamice, vesele și pline de viață. Nu prea stau locului și urăsc munca la birou. Lor le trebuie o provocare nouă în fiecare zi. Sunt curioși, astfel că nu te poți baza prea mult pe discreția lor.

Ce spune forma buzelor lui, dacă sunt egale și aproape simetrice

Buzele obișnuite, aproape egale între ele aparțin de obicei oamenilor cu un bun simț și un echilibru moral deosebit. Îi tratează pe toți cu respect și au pretenția să fie tratați la fel. Își cunosc valoarea și știu să se pună în evidență fără să facă spectacol.

Bărbații cu buze subțiri

În pofida unor zicători malițioase, persoanele cu buze subțiri nu sunt rele, ci mai degrabă retrase și singuratice. Nu au nevoie nici de atenție, nici de prea mulți prieteni. Își aleg câțiva prieteni pe sprânceană și se simt bine doar în compania lor.

Ce spun buzele lui, dacă au un șanț pronunțat

Buzele cu un șanț bine pronunțat pe mijloc, așa numitul șanț labial, sunt buze care îl au pe vino-n’coa! Bărbații cu astfel de buze sunt considerați foarte sexy, atrăgători și creativi. Sunt bărbați vorbăreți, șarmanți, dinamici, dar și enigmatici și foarte ingenioși. În schimb, nu prea sunt considerați fideli.  

foto: Shutterstock