Pantalonii de jogging – ce sunt mai exact?

Odată cu creșterea numărului de bărbați care adoptă un stil de viață sportiv, blugii și pantalonii chino au un nou concurent. Pantalonii de jogging reprezintă noul stil obligatoriu pentru domni și se poate observa că domină scena stilului de stradă. Nu mai sunt dedicați doar pasionaților de sport, ci dimpotrivă, acești pantaloni confortabili reprezintă o bază pentru orice garderobă. Fabricați inițial pentru persoanele care respectă un program de exerciții fizice sau alte activități sportive, pantalonii de jogging sunt pantaloni tradiționali de sport. Ușori și confortabili, pantalonii de jogging au un aspect atletic și se mulează ușor pe gambă. Majoritatea tind, de asemenea, să aibă o talie elastică sau să fie prevăzuți cu șnur și elastic la glezne. Astăzi, datorită tendințelor sportive în plină expansiune, pantalonii de jogging au devenit o piesă vestimentară esențială. O selecție amplă de pantaloni de jogging veți găsi accesând magazin Bolf, precum și articole vestimentare care pot fi purtate la acești pantaloni, dar și încălțămintea corespunzătoare. Iată că pantalonii de jogging nu mai par ieftini sau deplasați, ci reprezintă un articol vestimentar contemporan mai ales atunci când sunt asociați cu piesele vestimentare și cu încălțămintea adecvate.

Ce articole vestimentare se pot purta la pantalonii de jogging?

În prezent, pantalonii de jogging pot fi stilizați în nenumărate moduri. Deși cu siguranță nu se încadrează în categoria de îmbrăcăminte formală, pantalonii de jogging pot fi stilizați pentru a se potrivi diferitelor coduri vestimentare sau ocazii. Stilul natural de a purta acest tip de pantaloni este, desigur, stilul casual. Puteți purta pantaloni de jogging la ținute casual asociindu-i cu alte articole casual, cum ar fi tricouri sau hanorace. De asemenea, puteți realiza ținute smart casual purtând pantalonii de jogging cu articole neașteptate, precum bluze subțiri sau cămăși. 

Ce tip de încălțăminte este potrivită pentru pantalonii de jogging?

În mod surprinzător, pantalonii de jogging pot fi purtați cu o mare varietate de pantofi. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei opțiuni sigure, mizați pe adidași. Asigurați-vă totuși că adidașii sunt curați pentru a vă menține aspectul lustruit și elegant. Dacă doriți un look casual inteligent, puteți purta pantofi puțin mai formali, cum ar fi mocasini. De asemenea, pantofii fără șireturi, slip-on, care pot fi purtați fără șosete tind să fie cea mai bună opțiune. Pentru a vă amplifica aspectul, optați pentru încălțăminte de culoare contrastantă.