Un Berbec îndrăgostit…

Ar fi în stare să vină după tine oriunde… în alt oraș sau în altă țară. Pentru o iubire plină de pasiune, Berbecul este în stare să renunțe la tot ce a realizat și să fie alături de tine, chiar dacă asta înseamnă să o ia de la capăt.

Dacă te iubește un Taur…

Va face tot felul de sacrificii financiare sau personale pentru a se împrieteni cu mama ta. Pentru el, relațiile de familie sunt importante, iar dacă vrea să se căsătorească, va avea grijă să își cucerească și socrii înainte de nuntă.

Un Geamăn îndrăgostit…

Va renunța la confortul și capriciile lui pentru a-ți împlini ție dorințele. Dacă renunță la excursia programată în concediu, ca să meargă să îți cunoască ție părinții, este clar că are gânduri serioase.

Dacă te iubește un Rac…

Devine dintr-o dată creativ și spontan, ceea ce nu prea îl caracterizează. Spre exemplu, poate apărea la ușa ta în miezul nopții doar ca să îți aducă un trandafir. Sau vine la tine la serviciu în pauza de masă fără să te anunțe, ca să te scoată la o înghețată.

Un Leu îndrăgostit…

Și-ar vinde motocicleta, mingea de colecție sau ceasul lui de marcă doar ca să îți ia cel mai frumos inel de logodnă. Leilor le place să strălucească și vor ca femeile pe care le iubesc să aibă parte de daruri regale.

Dacă te iubește un nativ din Fecioară…

Ar fi în stare să închirieze o vilă la munte doar pentru voi doi pentru a petrece câteva zile în intimitate, nederanjați de nimeni. Așa își face curaj să îți spună și cât de mult te iubește.

Dacă te iubește un nativ din Balanță…

Va schimba totul la el doar ca să te impresioneze: va ține o cură drastică să slăbească, își va cumpăra haine elegante, deși nu este stilul lui, sau va veni cu tine la cursurile de dans.

Un Scorpion îndrăgostit…

Te va urmări pas cu pas pe toate căile. Va încerca să afle cine îți mai trimite mesaje, ce fel de colegi ai la birou și care dintre ei ar putea fi interesat de tine, sau te va urmări pe furiș când te întorci acasă, să vadă dacă te însoțește cineva sau nu.

Dacă te iubește un Săgetător…

Ar putea renunța la un hobby în care a investit mulți bani și multă energie, dacă pe tine te deranjează. Spre exemplu, dacă a colecționat roboți sau postere cu jucătorii lui preferați, iar pe tine te enervează să le găsești prin casă, va face un sacrificiu și le va ascunde în magazie.

Un Capricorn îndrăgostit…

Îl va accepta în cercul lui de prieteni pe fostul tău iubit, deoarece tu ai păstrat o relație amicală cu el. Nu îi face plăcere, dar știe că, doar dacă îl ține aproape, îl poate supraveghea. Ba chiar se va preface că este prietenul lui, ca să afle ce intenții mai are cu privire la tine.

Dacă te iubește un Vărsător…

Va cumpăra cea mai trăznită și exotică vacanță și va împrumuta o sumă uriașă de bani ca să te distreze și să te impresioneze, să te ducă în locuri unde nu ai visat că vei ajunge vreodată. Bineînețeles, are și el de câștigat!

Dacă te iubește un nativ din Pești…

Va face tot felul de compromisuri pentru tine, de la modul în care se îmbracă, până la mâncarea lui preferată la care va renunța pentru că ție nu îți place. Dar cel mai impresionant lucru la un bărbat din Pești este că poate fi capabil să se schimbe în funcție de dorințele iubitei.

sursa foto: 123rf.com