Descoperă cele mai importante interpretări pe care le poate avea linia familiei din palmele tale. Înainte de a întemeia o familie, înainte de a te căsători, dar și la câțiva ani de la căsătorie, dacă lucrurile nu merg așa cum îți doreai, ar fi bine să îți analizezi singură linia familiei.

De ce era importantă chiromanția în trecut

Chiromanția sau cititul în palme funcționează după principii vechi de secole, indicații amănunțite despre liniile și semnele caracteristice din palmele noastre fiind descoperite în templele antice, în papirusurile păstrate din vremea vechilor egipteni și a caldeenilor.

Azi este considerată o pseudo știință, unii o consideră însă un dar sau o artă. Dar teoria care stă la baza chiromanției pleacă de la faptul clar dovedit de știință că liniile din palme se intersectează cu cele mai importante terminații nervoase care transmit semnale către creier.

Fără să aibă cunoștințele de azi, vindecătorii și vracii din Antichitate bănuiau că trebuie să existe o legătură între liniile din palmă și sănătatea, ba chiar și caracterul unei persoane.

Ei ”citeau” în palme starea fizică a unui om, starea lui emoțională, dar și încărcătura energetică specifică destinului său. Chiromanția este deosebit de detaliată, dar în rândurile de mai jos ne ocupăm de interpretările mai importante legate de linia familiei.

Linia familiei este inelul de la baza degetului mare

Privește cu atenție palma stângă, deoarece majoritatea interpretărilor în chiromanție se fac asupra mâinii stângi.

La baza degetului mare vei observa o linie, de cele mai multe ori cu zale ca un lănțișor, care înconjoară degetul.

Această linie sau acest inel vorbește despre unitatea și destinul familiei pe care o vei avea sau o ai deja. Iată cum trebuie să interpretezi linia familiei:

  • Un inel bine pronunțat pe toată lungimea lui arată o familie unită și o căsnicie durabilă toată viața;
  • Un inel slab pronunțat în partea de jos a palmei arată probleme legate de unitatea familiei în tinerețe, posibil divorț sau despărțire;
  • Un inel slab accentuat în partea de sus, spre celelalte degete, arată probleme în familie în cea de a doua parte a vieții, posibil despărțire de soț;
  • Apariția zalelor de lănțișor pe toată linia familiei înseamnă o viață de familie cu multe probleme, dificultăți, provocări, dar o căsnicie care va rezista tuturor greutăților;
  • Linia întreruptă a acestui inel înseamnă, de cele mai multe ori, deces prematur al partenerului de viață sau divorț;
  • Două inele la baza degetului mare arată separare și a doua căsătorie, o a doua familie.