Atunci când alegeam lenjerie de nuntă, opțiunile erau limitate la orice alb. În timp ce lenjeria albă oferă încă o eleganță clasică oricărei festivități de nuntă, puteți explora cu adevărat în afara unei singure culori pentru a vă asigura că lenjeria intimă pentru noaptea nunții sau luna de miere se potrivește cu stilul și personalitatea ta.

Rochiile de mireasă au devenit foarte extravagante și unice, iar alegerea lenjeriei pe care o poți purta sub rochie poate fi și dificilă. Continuă în aceeași notă și alege o lenjerie intima sexy și provocatoare pentru aceste evenimente speciale din viața ta. Să explorăm doar câteva dintre opțiunile pe care le avem pentru a face noaptea nunții sau luna de miere un pic mai specială!

Neglijeurile sau babydoll-urile sunt acele piese clasice de lenjerie intimă perfectă pentru o ocazie romantică, cum ar fi noaptea nunții sau luna de miere. Nu necesită o grămadă de bretele complicate sau mai multe piese pentru a crea o ținută senzuală care să-ți scoată în evidență latura ta seducătoare. Neglijeurile vin în atât de multe variante de stil încât este atât de ușor să găsești una care să-ți flateze corpul, să te facă să te simți încrezătoare și sexy. 

Lenjeria body este o piesă de lenjerie mai modernă care poate fi piesa de rezistență în luna de miere. Body-urile pot fi găsite și într-un stil care se potrivește gusturilor tale. Recomandarea noastră este un body din dantela cu decupaje și detalii revelatoare, în timp ce altele pot dezvălui mai puțin pentru a fi purtate ca parte a unei ținute la o cină romantică în doi.

Însă nimic nu poate fi mai incitant când vine vorba de lenjerie de mireasă decât un set sexy de lenjerie intima femei cu portjartiere si dresuri asortate. Ne plac detaliile romantice prezentate în orice lenjerie intimă, iar dantela cu elemente florale este cel mai des întâlnit. Fii sexy într-un set complet de lenjerie intimă de culoare albă sau alege să îl surprinzi cu o culoare îndrăzneață precum albastru sau roșu.

Vei opta pentru un look de mireasă clasic sau pentru noaptea nunții și luna de miere vei deveni mai îndrăzneață cu lenjeria ta intimă?