Zodia Berbec

Copiii născuți anul acesta în semnul Berbecului vor fi deosebit de activi și ambițioși, gata să se bată cu oricine pentru a-și urmări scopurile. Cei mai mulți vor fi ascultători față de părinți și serioși la învățătură, dar au multă nevoie de activități distractive. Părinții trebuie să aleagă un sport sau un hobby care să le stimuleze imaginația și talentul de inventatori. Îndrumați pe drumul cel bun, cei ami mulți vor alege o carieră de succes și vor fi protejați în viață de necazurile financiare.

Zodia Taur

Încă din primii ani de viață, copiii Taur se vor dovedi ascultători și cuminți, destul de tăcuți, dar foarte inteligenți. Își vor surprinde părinții cu capacitatea lor de a înțelege lucruri profunde de la vârste mici și vor avea rezultate foarte bune la învățătură. Chiar dacă vor avea momente în care preferă să se joace singuri, copiii Taur trebuie stimulați și ajutați să se împrietenească cu alți copiii de vârsta lor. În tinerețe vor fi bătăioși și se vor concentra asupra pasiunilor lor și asupra carierei.

Zodia Gemeni

Anul acesta, copiii născuți în zodia Gemeni vor beneficia de toate atuurile lui Mercur. Vor avea o imaginație bogată, un simț artistic dezvoltat și se vor implica în activități extrașcolare care îi distrează și îi ajută să devină mai sociabili. Pentru cei mai talentați, părinții trebuie să aleagă o carieră artistică, iar pentru cei interesați de sport, familia ar trebui să îi susțină la nivel de performanță.

Zodia Rac

Conjunctura astrală din acest an îi va ajuta pe copiii născuți în semnul Racului să fie inventivi, creativi și foarte sociabili. Își vor face cu ușurință prieteni, ceea ce îi va ajuta mai târziu în școală și în carieră să cultive relații benefice. Părinții trebuie să îi canalizeze spre studiu și să îi ambiționeze să învețe ceea ce le place, pentru a alege mai ușor domeniul în care vor excela mai târziu. Ei vor rămâne atașați de familie toată viața și își vor prețui părinții.

Zodia Leu

Astrele vor oferi numeroase calități copiilor născuți anul acesta sub zodia Leului. Micuții vor fi îndrăzneți, dezghețați și pricepuți. Vor învăța cu ușurință cum să mânuiască telefoanele și calculatoarele cele mai moderne, vor fi atrași de tehnică și de științele matematice și pot avea cariere de succes în străinătate. Contează foarte mult să învețe bine, altfel vor pierde toate șansele și vor rămâne simpli executanți, cu venituri modeste.

Zodia Fecioară

Principalul atu al copiilor născut în Fecioară anul acesta este ambiția de a cunoaște și de a-și depăși limitele. Pentru cei îndrumați corect de către părinți, viitorul va avea numai surprize frumoase. De mici, vor dori tot timpul să afle mai mult și să fie în fruntea clasei, iar, în tinerețe, vor munci în timpul studiilor pentru a căpăta cât mai multă experiență. Sunt atrași de bani, sunt un pic avari, dar vor avea abilitatea de a face bani din piatră seacă.

Zodia Balanță

Încă de mici, copiii Balanță au mare nevoie de familie și de prieteni, pentru că nu suportă singurătatea. Ei învață să se descurce în viață de la oamenii din jurul lor, astfel că părinții trebuie să fie atenți ce exemple le oferă. Pe de altă parte, copiii Balanță născuți în acest an vor fi deosebit de muncitori și curioși, iar cariera spre care se vor îndrepta ar putea fi în domeniul administrativ-juridic. Pot deveni și profesori excelenți, comunicatori sau jurnaliști.

Zodia Scorpion

Copiii din zodia Scorpion vor avea o personalitate puternică și vor știi să iasă în evidență atunci când trebuie să se impună. Firi practice, dar destul de leneșe, vor specula momentele prielnice pentru a ieși în avantaj. Încă din copilărie, își vor alege cu mare grijă prietenii, să fie pe aceeași lungime de undă cu ei, și vor păstra discreția absolută cu privire la viața lor personală și intimă.

Zodia Săgetător

Dacă bebelușul tău vine pe lume, anul acesta, în zodia Săgetătorului trebuie să te aștepți că va fi un mare călător când va crește și va fi mereu tentat să descopere lumi și locuri noi. Curiozitatea excesivă trebuie hrănită cu informații și activități cât mai variate, iar pasiunea lui pentru jocuri și mistere te va uimi. Copiii Săgetători sunt sinceri, uneori brutali de sinceri, și optimiști, ceea ce îi ajută pe părinți să îi îndrume mai ușor spre activități noi.

Zodia Capricorn

Toți copiii din Capricorn își surprind părinții cu istețimea și puterea lor interioară. Sunt capabili să ia decizii majore de la vârste mici și să fie hotărâți când aleg un drum. Astrele în înzestrează și cu o încăpățânare nemaiîntâlnită, care ar putea deveni o adevărată pacoste pentru părinții prea grijulii. Dar sunt realiști și, dacă îi convingi cu argumente solide, vor ține cont de sfaturile familiei.

Zodia Vărsător

Copiii născuți în Vărsător au un farmec aparte, care îi face pe toți din jurul lor să îi iubească. Sunt deschiși, comunicativi, toleranți și prietenoși, dar nu sunt prea sârguincioși. Părinții trebuie să depună un efort deosebit să îi ajute la școală și să îi ambiționeze să obțină rezultate notabile. În tinerețe, șarmul lor îi va ajuta să se strecoare printre probleme și să atragă de partea lor persoanele cele mai potrivite să îi ajute.

Zodia Pești

Copiii Pești sunt firi emotive și orgolioase, tind să acapareze atenția celor din jur și vor să fie mereu în prim plan. În momentele dificile, părinții trebuie să aibă grijă de latura lor sensibilă și să îi încurajeze. Pot excela la școală sau pot face sport de performanță, pot alege o carieră care presupune multe călătorii sau pot lucra în mediul cultural-artistic. Au nevoie de mici de o activitate care să le stimuleze imaginația, pentru că sunt niște visători.

sursa foto: 123rf.com