Vorbele din bătrâni spun că nu este tocmai de bine să visezi bani.

Dar banii pot avea conotație negativă sau pozitivă, în funcție și de evenimentele din viața ta, în funcție de starea ta sufletească și de temerile pe care le ai legate de starea ta materială.

Vestea bună este că totul se schimbă, iar visele negative vor trece, dacă și starea ta materială se îmbunătățește.

Ce înseamnă dacă visezi bani pe care i-ai câștigat

Dacă ai visat vreodată că ai câștigat bani, fie la jocurile de noroc, la lotto sau la vreun pariu pus cu prietenii, înseamnă că încerci să ai încredere în tine că vei reuși să îți atingi obiectivele din viitorul apropiat.

Când câștigi bani, câștigi putere, iar în vise este vorba de forța ta interioară de a realiza anumite lucruri. Dar tu știi că în realitate această forță îți lipsește și visezi că poți câștiga bani pentru a compensa lipsurile

Ce înseamnă în vis că ai pierdut bani

Se întâmplă uneori să visezi că pierzi bani sau că nu îi mai găsești acolo unde știai că sunt. Acest lucru se traduce prin faptul că oportunitățile în care sperai s-au risipit și că nu mai poți face tot ceea ce îți doreai.

Pe de altă parte, lipsa banilor poate semnifica apariția unui obstacol pe care îți este foarte greu să îl depășești.

Este oare bine când găsești bani?

Superstițiile spun că nu este bine să găsești bani pe stradă, dar dacă îi găsești în vis înseamnă că ai o atitudine pozitivă față de ceea ce se poate întâmpla în viitorul apropiat. Te așteaptă o încercare sau un eveniment deosebit și știi că poți avea ceva de câștigat de aici.

Este semn rău când ești jefuită?

Dacă ai visat că cineva ți-a furat banii, că ai fost jefuită sau înșelată, de fapt tu simți că anumite oportunități din viața ta au trecut și că nu poți întoarce timpul înapoi. Pe de altă parte, este posibil să te temi că cineva îți îngrădește libertatea și alegerile.