Femeia Berbec

I se potrivește orice poșetă în culori stridente, cu franjuri sau cu ținte sau orice alte accesorii care ies în evidență. Cochetă și îndrăzneață, nativa Berbec nu pleacă de acasă fără ruj și fără oglindă, dar mare lucru nu prea mai are prin poșetă. Doar strictul necesar, actele, telefonul și vreun obiect care să îi amintească de iubitul ei.

Femeia Taur

Poșeta nativei Taur este rotundă, feminină, în culori delicate și cu un design elegant. Prin ea găsești o mulțime de mici obiecte care o ajută să fie mereu pusă la punct: cosmetice de tot felul, un parfum în miniatură, șervețele demachiante, peria de păr, câteva bijuterii de rezervă și cât mai mulți bani.

Femeia Gemeni

O geantă cât mai mare și încăpătoare, colorată vesel și ușoară. De altfel, nativa Gemeni nu poartă cu ea prea multe lucruri, dar în poșeta ei poți să găsești oricând gumă de mestecat, bomboane mentolate sau ciocolată. Căștile să asculte muzică sunt obligatorii, precum și un telefon de ultimă generație.

Femeia Rac

Ar prefera o geantă clasică, în culori nude, să se potrivească la ținutele ei atât de feminine. Batista nu lipsește, și nici parfumul, alături de fotografii cu iubitul sau copiii ei și de lista de cumpărături de săptămâna trecută. Câteva calmante pentru durerile de cap și pila de unghii sunt obligatorii.

Femeia Leu

Nimeni nu trebuie să aibă o poșetă mai frumoasă decât Leoaica! O va alege din magazin pe cea mai scumpă, mai sofisticată și mai mare și o va umple cu tot felul de hârtii importante, proiecte de serviciu, gadget-uri, telefoane și tablete. Nu vor lipsi nici fardurile, rujul sau parfumul, tot felul de chei și cât mai multe carduri la tot felul de magazine.

Femeia Fecioară

Fire practică, Fecioara va purta mereu poșete largi, cu barete scurte, fără zorzoane sau accesorii inutile. Dacă ai curiozitatea să verifici, vei găsi o unghieră, un briceag, ață și ac, calmante și vitamine, o perie de păr, rețetele de la medic și o grămadă de chei. Prin portofel fluieră vântul, dar nu lipsesc șervețelele.

Femeia Balanță

Un rucsac ar fi mai potrivit, dar, dacă trebuie să poarte poșetă, va alege una cât mai mare, cu barete scurte și cu multe buzunare. Important este să încapă echipamentul de sport sau un tricou de schimb, deodorantul, câteva pachete de șervețele și de gumă de mestecat și sticla cu apă.

Femeia Scorpion

O geantă mică, de culoare închisă, simplă, dar cu multe compartimente. Parfumul nu lipsește, și nici oglinda, dar sigur vei găsi un briceag cu multe accesorii. Ba chiar și un spray paralizant. O carte, pentru momentele de relaxare, și câteva pliculețe de cafea sau ceai.

Femeia Săgetător

Este aventuroasă, astfel că poșeta ei trebuie să fie mică, încăpătoare și cu o formă cât mai ciudată. Nu are nevoie decât de telefon, carduri, două, trei gadget-uri la modă și încărcătoare de telefon… eventual, un pachet de prezervative. Pe timp de vară, găsești biletul de avion pentru următoarea vacanță.

Femeia Capricorn

O geantă dreaptă, îngustă, dar înaltă, în culori clasice este numai bună pentru nativa Capricorn. Dacă încape și laptop-ul, cu atât mai bine. În rest, nu are nevoie decât de portofel, cu cât mai mulți bani, și de cheia de la mașină.

Femeia Vărsător

O poșetă largă, viu colorată și plină de accesorii feminine, de la oglinda de buzunar, la aparatul de epilat, multe chei, bilete de tren sau de avion din călătoriile trecute, etichete de la ultimele cumpărături sau zgarda câinelui. Dar ce nu găsești în poșeta Vărsătoarei! De multe ori, nici ea nu mai știe exact.

Femeia Pești

O borsetă mai încăpătoare este suficientă pentru nativa Pești să țină în ea telefonul, plin de poze cu familia, cardurile de reducere și câțiva bani. Nu-i place să complice lucrurile, astfel că nici geanta ei nu este încărcată. Din când în când, mai are niște dulciuri și o sticlă de suc sau ochelarii de soare.

sursa foto: 123rf.com