Geci matlasate

Chiar dacă gecile acoperă în cea mai mare parte ținuta, acestea pot oferi un aspect foarte interesant oricărui outfit. Gecile matlasate cu mânecă trei sferturi sunt din ce în ce mai apreciate, deoarece sunt feminine și au un aspect interesant. Indiferent de culoarea aleasă, acestea pot fi integrate ușor în diferite ținute de toamnă. De asemenea, gecile lungi matlasate cu cordon în talie sunt foarte interesante și sunt perfecte pentru mersul la birou pe timp de iarnă.

Paltoane

Paltonul este un articol vestimentar ce poate fi integrat atât în ținute casual, cât și în cele office. Astfel, poate fi purtat cu cămașă sau bluză elegantă și tocuri, dar și cu blugi, tricou și adidași. Indiferent de varianta aleasă, acestea te vor face să arăți feminină. Dacă vrei să mergi pe clasic, atunci poți combina nuanțe de bej cu maro sau poți apela la clasicul alb – negru. Dacă, în schimb, vrei să dai culoare ținutei tale, ai două variante: un palton în nuanțe îndrăznețe de roșu sau galben sau palton alb, bej sau negru, la care poți adăuga culoare cu ajutorul încălțămintei, genților sau accesoriilor.

Malete sau pulovere

Puloverele din materiale moi și groase sunt perfecte pentru sezonul rece, fiind extrem de călduroase. DIn punct de vedere cromatic, cele în nuanțe de galben, portocaliu sau maro se asortează perfect cu toamna, în timp ce cele albe sau albastru deschis, simple sau cu diferite imprimeuri, sunt în contrast cu iarna. Și maletele sunt articole vestimentare perfecte pentru toamnă – iarnă, acestea regăsindu-se în diferite culori și modele, astfel că se potrivesc în orice tip de ținută.

Pantaloni

Dacă toamna foarte multe femei optează pentru fuste cloș sau plisate sau pentru rochii cu mânecă lungă în culori de bej, maro sau galben – muștar, pe timp de iarnă acestea preferă să poarte pantaloni, care sunt mai groși, astfel că le oferă confort termic. Pantalonii din tricot sunt o alegere bună pentru o ținută casual, fiind călduroși și comozi în același timp, în timp ce pantalonii din piele sunt o alegere interesantă și curajoasă, care dau un aer sexy outfitului.

Aceste articole vestimentare te vor ajuta să obții o ținută comodă și interesantă. Pentru a oferi personalitate ținutei, apelează la accesoriile preferate, precum o eșarfă cu diferite imprimeuri sau un șal moale și călduros.