Un fir comun este potrivirea stilului pentru că de cele multe ori pantofii se vor potrivi cu culorile rochiei sau cu ale costumului.  Totuși, este genul de alegere de ținută care, în ultimii ani, a ajuns să fie văzută ca fiind de modă veche. 

De asemenea, trebuie spus, cine își poate permite să cumpere pantofi care să se potrivească cu tot ce se află în dulapul lor?

Descoperă în continuare cum poți să alegi încălțăminte pentru sezonul toamnă – iarnă

Indiferent dacă alergi de la o întâlnire la alta sau dacă ai o zi de stat la birou pe scaun, alege-ți pantofii în consecință. Deoarece pantofii tăi nu sunt doar un indicator al personalității sau stilului tău, ei pot determina cum te vei simți și ce vei realiza în acea zi. De exemplu, poți alege să cumperi online cizme pentru femei de la Modlet.ro pentru că este important să vizezi confortul înainte de toate. Dacă te simti bine, atunci vei genera și încredere. 

Multe studii au descoperit că atunci când îți place ceea ce porți, încrederea ta devine un impuls. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să te strecori în pantofi vechi doar pentru că sunt comozi sau să-ți înghesui picioarele într-o pereche de pantofi prea mici.

A te simți încrezător începe cu a fi confortabil. Nu numai că îți crește încrederea atunci când te simți confortabil, dar cercetările arată că și productivitatea și eficiența sunt afectate. Nu vei fi productiv(ă) toată ziua dacă îți faci griji pentru ținută sau dacă îți iei pantofi prea mici.

Primul lucru pe care ar trebui să îl faci dimineața este să te uiți la cum este ziua ta și să alegi mai întâi pantofii. Vestimentația o vei putea construi în jurul unor ghete sau cizme confortabile, dacă ai o zi în care vei sta mult în picioare. 

De asemenea, poți viza deja materiale textile impermeabile, în special dacă nu ai posibilitatea să te schimbi de mai multe ori, pe parcursul unei zile.

Și nu, dacă ai o grămadă de pantofi de rezervă în dulap, nu face nimic. Concentrează-te pe prezentarea ta de la când te trezești și asigură-te că ținuta ta este potrivită pentru tot ce ai de făcut în acea zi și la cum este vremea.

Poți alege să îți completezi dulapul cu o pereche de cizme lungi, precum și cu o pereche de ghere fară talpă, special echipate pentru zăpadă sau pentru alunecuș. De asemenea, dacă ai mașină atunci poți să îți completezi colecția de încălțăminte cu diferite modele sau cu toc pentru sezonul rece.

În concluzie, vizează în primul rând confortul picioarelor, tipul de activitate pe care îl vei avea în acea zi și apoi orientează-te după cum este vremea.

Sursa Foto: Pexels.com