Notino.ro este cel mai mare e-shop european de produse cosmetice și parfumuri de brand și are peste 82.000 de produse luxoase. Acestea se găsesc online, dar și în punctele de vânzare din capitală, din Mega Mall și Promenada Mall. 

Oferă un cadou de lux bărbatului din viața ta – un parfum cu aromele unice de pe Notino.ro, în ediție limitată!

Bărbații își pot pune în evidență eleganța și personalitatea prin parfumurile de brand cu acorduri proaspete de iasomie, patchouli, grapefruit pentru o senzație luxoasă. Magazinul Notino.ro are parfumuri noi, cu arome speciale, care sunt ideale pentru bărbați. 

De exemplu, Bleu de Chanel este o odă adusă libertății masculine, bărbaților care sunt gentlemeni cu spiritul deschis. Acest parfum are note lemnoase, aromatice, de patchouli, lemn de santal, cedru, în combinație cu note de iasomie, lămâie, piper roz, vetiver, nucșoară, ghimbir, chihlimbar și altele. Mirosul acestui parfum este foarte frumos, inconfundabil.  

Parfumurile de pe Notino.ro sunt de lux și potrivite pentru cadouri și o gamă variată de ocazii, ce includ și întâlniri importante, deoarece ele prin arome evidențiază încrederea, stima de sine și rafinamentul purtătorului. 

Magazinul are și parfumuri arăbești masculine care au note proaspete și note nobile de lemn și mușchi, ce sunt combinate cu arome de condimente, de flori și fructe suculente. Astfel de parfumuri pentru bărbați surprind plăcut pe oricine, ele subliniază perfect eleganța unui bărbat. În general, la parfumurile orientale pentru bărbați apar note de Oud, de citrice, condimente (scorțișoară, cardamom), de frunze de dafin, flori și fructe și sunt potrivite pentru a fi purtate oricând, indiferent de sezon și ocazie. 

În această toamnă ruginie, nu pot lipsi parfumurile pentru bărbați care surprind senzația acestui anotimp. Am putea aminti o serie de parfumuri cu note profunde, lemnoase care sunt create de marile branduri internaționale și care se găsesc la prețuri accesibile în magazinul online Notino. 

În aceste zile de toamnă, sunt recomandate parfumurile masculine cu arome calde dar puțin mai intense, ce induc frumusețea și farmecul acestui anotimp. Chiar dacă acum zilele sunt mai scurte și mai răcoroase, totuși nu trebuie să se renunțe la parfumurile cu note proaspete, care sunt de primă clasă. Notino.ro are o gamă variată de parfumuri unisex și parfumuri pentru bărbați, care subliniază personalitatea purtătorului și care miros a toamnă. 

Potrivit experților, în acest anotimp sunt în trend notele lemnoase la parfumuri, pentru că acestea oferă un sentiment de bine, de căldură și siguranță. Acum oamenii încă regretă perioada de vară, ei tânjesc după soare și zilele luminoase. Prin urmare, cele mai potrivite cadouri pentru bărbați sunt parfumurile de toamnă, care au note de lemn prețios și note subtile de condimente. Un ingredient prețios al parfumurilor pentru bărbați este lemnul de Oud, care apare în produsele orientale și are o profunzime misterioasă. 

Dacă vrei să alegi un parfum de lux pentru un bărbat poți merge pe intuiția ta, sau poți ține cont de tipul de caracter al acelui bărbat. De exemplu, dacă este un bărbat coleric, extrovertit, cu abilități de lider, îi poți oferi cadou un parfum care este descris ca fiind cu note puternice și saturate, care are în general note lemnoase naturale. Dacă este un bărbat sociabil, sexy, fermecător, care tânjește după atenție, atunci îl poți impresiona cu un parfum ce are note de lemn de santal, frunze de dafin, iasomie, note marine, de citrice, patchouli, licheni, ambră și lemn de guaiac. În cazul unui bărbat melancolic și liniștit ca acest anotimp de toamnă, ai putea alege un parfum floral, fructat sau oriental.  

Pentru viața de zi cu zi, sau o zi de muncă lipsită de stres, sunt recomandate parfumurile bărbătești care au arome clasice, mai puțin intense, însă suficient de proaspete și elegante, care se potrivesc pentru oricine și sunt de lungă durată.