Aspirator Bosch Athlet

Acesta este un aspirator wireless echipat cu multiple trepte de putere, o baterie ce rezistă pentru 60 de minute și o perie care este potrivită pentru toate suprafețele. Pentru a face un aspirator wireless care să iasă în evidență, trebuie, într-adevăr, să construiești un aparat de special. Cu seria Athlet, Bosch a făcut exact acest lucru, într-o carcasă ușoară, cântărind în jur de 3 kilograme. Bateria Li-Ion a acestui aspirator Bosch ține 60 de minute, suficient timp pentru a curăța întreaga casă, cu o performanță excepțională. Pe modurile cele mai puternice, acesta va rezista, în schimb, doar 10 minute. Peria capului acestui aspirator este potrivită pentru orice tip de podea, fără să întâmpine probleme în colectarea murdăriei.

Aspirator Bosch Athlet Zoo’o

Acesta este un aspirator perfect pentru stăpânii de animale. Fie că ai un cățel sau o pisică, menținerea casei curată și fără păr poate fi destul de dificilă. Un aspirator care se poate descurca bine cu părul de animale este ideal. Bosch Athelt Zoo’s Pro Animal este o opțiune foarte bună, fiind un aspirator wireless care poate extrage foarte bine firele de păr din fibra covorului. Ca și modelul de mai sus, și acesta va rezista 60 de minute cu bateria Li-Ion cu care este dotat. Partea negativă este că trebuie să aștepți aproximativ 6 ore pentru a fi reîncărcat. Modul în care acest aspirator Bosch diferă de cel de mai sus este peria ProAnimal cu care este dotat. Perii acesteia sunt mai rigizi și, împreună cu modul turbo, te pot ajuta să scapi de cele mai încăpățânate fire de păr de pe podele sau covoare. Un alt avantaj al acestei perii este că va absorbi și alți alergeni, praf sau mătreață din blana de animal. Datorită tehnologiei SmartSensor, vei știi exact când trebuie să schimbi filtrul acestui aspirator Bosch.

Aspirator Bosch Relaxx’x

Acesta este un aspirator fără sac care este incredibil de puternic, dar foarte silențios. Unul din avantajele sale este posibiltiatea de a controla puterea de aspirare a acestuia. Datorită acestui aspect, este incredibil de ușor de utilizat pe orice suprafață. Filtrul HEPA al acestui aspirator este suficient pentru a capta 99.99% din alergeni. Datorită tehnologiei SensorBagless care măsoară flow-ul de aer din aspiratorul tău, vei știi exact când trebuie să cureți filtrul. Ce este cel mai fain la acest filtru este faptul că nu trebuie să intri în contact cu praful. Sistemul RotationClean vei putea curăța filtrul foarte ușor. Rezervorul pentru murdărie are o capacitate de 3 litri, deci nu trebuie să te temi că va trebui să îl cureți des. Are sistem retractabil pentru cablul electric. Cântărește în jur de 6 kilograme, ceea ce nu este prea ușor, dar nici foarte greu.

Aspirator Bosch Free’e ProPower

Cu un sistem de filtrare HEPA extrem de eficient și dotat cu un sac, acest aspirator este recomandat în special pentru persoanele cu alergii severe la praf și dificultăți de respirație. Vine cu un capăt special cu peri moi pe care să îl utilizezi pe podele din lemn, parchet sau gresie pentru a nu le zgâria. De asemenea, acestea ajută la aspirarea oricărei mici murdării. Are 5 trepte diferite de putere pentru orice tip de curățare, fie parchet, covor sau mobilier. Sacii PowerProtect rețin bine praful și au o capacitate de 4 litri. Aspiratorul în sine cântărește doar 4 kilograme.