Stilul rochiilor de primăvară

Punând confortul pe primul loc, cât și condiția vremii, primăvară în mod cert ar trebui să te orientezi către rochii cu mânecă lungă și/sau care prezintă o lungime de ansamblu considerabilă în raport cu cele de vara. Dar lungimea nu este litera de lege, mai ales dacă preferi rochiile scurte.

De exemplu, poți aruncă un ochi și pe JojoFashion.ro la rochiile până la genunchi, la cele midi sau cele maxi. Sigur acestea se pot regăși inclusiv în garderoba ta de toamna-iarnă, iar magazinul online JojoFashion îți oferă posibilitatea de a-ți crește colecția cu noi astfel de piese versatile.

Un alt model care ți-ar putea atrage atenția este rochia Kitty care, se va potrivi perfect alături de o cămașă albă, fie împreună cu un pulover sau un cardigan. Chiar dacă vorbim de o rochie scurtă, fără mâneci, nu înseamnă că nu poți experimenta diferite stiluri cu ajutorul ei.

Rochii în culori vesele

Dacă până acum erai adeptă nuanțelor pământii sau a culorilor închise la culoare, primăvară este momentul în care poți adaugă o pată de culoare în viață ta. Iată, rochia muștar Rossana sau rochia roz Lena pot fi cu adevărat o schimbare pentru garderoba ta, la 180 grade, cu ajutorul cărora să accentuezi prezența sezonului preferat și la ține în șifonier, dar și pe propria persoană. Le vei putea îmbină că de obicei, alături de ghete și cizme, fie alături de pantofi , alături de un palton sau o geacă biker. Bineînțeles, acestea sunt doar câteva modele de rochii și sugestii de stilizare.

Rochii din materiale potrivite pentru tranziție

Nu confundă primăvară cu vara! Temperaturile plăcute pot fi deseori înșelătoare, dar serile vor fi în continuare friguroase, iar unele zile chiar ploioase, cu vreme închisă. Că prin urmare, materialul din care va fi confecționată nouă ta rochie este foarte important și nu trebuie să omiți să-i acorzi atenție.

Alege rochii din tricot sau cele din lână, bumbac dens ori alte materiale care oferă confort, dar totodată păstreză un confort termic ideal pentru diferite influențe climatice de pe parcursul sezonului.

Rochii cu imprimeuri variate

Rochiile simple pot fi extrem de versatile. Însă, nu ezită să ieși în afară zonei de confort și să adaugi un plus de valoare ținutelor tale inclusiv prin alegerea unor rochii mai îndrăznețe, cu diferite imprimeuri. Rochiile JojoFashion te vor fascina din acest punct de vedere pentru că, vei putea apela la rochii cu broderie, rochii cu imprimeu floral, rochii în dungi sau cu buline, fie rochii prevăzute cu diferite accesorizari care le vor pune în centrul atenției (butoni strălucitori, perle, tricot larg etc.).

Nu doar că imprimeul te poate scoate din anonimat, dar în același timp poate avea și o serie de influențe plăcute în ceea ce privește echilibrarea ținutei în raport cu silueta. De exemplu, rochiile în dungi verticale pot subția estetic formă corpului, la fel cum decolteul în V poate stabili un raport excelent în cazul persoanelor cu un bust generos.

În cele din urmă, rochia perfectă este cea care îți pune în evidență personalitatea și care te face să te simți încrezătoare în propriul corp.