În acest articol, l-am intervievat pe Cristian Lia, Directorul de Dezvoltare a Cardurilor la ING Bank, pentru a explora caracteristicile și avantajele oferite de cardurile virtuale ING. Prin intermediul acestei discuții, am înțeles mai bine cum cardurile virtuale pot aduce beneficii semnificative utilizatorilor și cum ING Bank se adaptează la tendințele moderne din domeniul plăților digitale, asigurând în același timp securitatea și satisfacția clienților.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Cum se emite Cardul Virtual ING și cât de rapid este procesul

Pentru a emite un Card Virtual ING, clienții pot accesa aplicația Home’Bank sau platforma de internet banking ING și să urmeze pașii simpli de înregistrare. Procesul este rapid și nu necesită prea multe formalități. După completarea detaliilor, cardul virtual este imediat disponibil și poate fi utilizat în doar câteva minute. Acest lucru elimină nevoia de a aștepta primirea unui card fizic prin poștă și oferă clienților acces imediat la informațiile necesare pentru plăți online.

Metode de plată și utilizare versatilă 

Cardul Virtual ING poate fi utilizat pentru plăți online, fie că este vorba de cumpărături pe site-uri de comerț electronic, abonamente, plăți în aplicații sau pentru servicii de streaming. În plus, în unele situații, cardul virtual poate fi asociat cu un portofel digital (cum ar fi Google Pay sau Apple Pay) pentru a putea fi folosit și în magazine fizice care acceptă plăți contactless cu telefonul mobil.

Portofelul virtual și securitatea plăților 

Portofelul virtual asociat Cardului Virtual ING (cum ar fi Google Pay sau Apple Pay) oferă o alternativă modernă pentru plățile contactless, permițând clienților să plătească cu telefonul mobil în locul cardului fizic. Aceste metode de plată sunt considerate mai sigure decât plățile tradiționale, deoarece utilizează tehnologii avansate de securitate, cum ar fi autentificarea cu amprentă digitală sau recunoașterea facială.

Cu ajutorul Cardului Virtual ING, ai „alt buzunar”

Cardul Virtual ING vine cu opțiunea de a crea un „alt buzunar,” ceea ce înseamnă că poți aloca sume specifice de bani pentru anumite cheltuieli sau activități, fără a fi nevoie să-ți expui întregul cont bancar. De exemplu, poți crea un „alt buzunar” pentru cumpărături online, abonamente recurente sau pentru călătorii. Această funcționalitate îți oferă un control mai mare asupra bugetului tău și îți permite să gestionezi mai eficient cheltuielile.

De asemenea, asigură un nivel sporit de securitate, protejând fondurile clienților în cazul unor eventuale situații neplăcute, cum ar fi fraudele sau accesul neautorizat. 

Cardul Virtual ING pentru călătorii

Pentru călători, Cardul Virtual ING este o soluție excelentă de a gestiona plățile în străinătate. Clienții pot asocia cardurile virtuale cu valutele locale pentru a evita taxele de conversie valutară și pentru a beneficia de cursul de schimb preferențial al băncii. În plus, funcția de „alt buzunar” permite alocarea unui buget specific pentru călătorii, ceea ce face gestionarea cheltuielilor în timpul vacanțelor mult mai ușoară.

Tendințe viitoare în plățile contactless și online

Pe măsură ce tehnologia continuă să evolueze, plățile contactless și online vor continua să câștige popularitate. ING se pregătește pentru aceste tendințe viitoare, investind în securitatea și inovația tehnologică pentru a asigura o experiență bancară modernă și sigură pentru clienții săi.

În concluzie

Cardurile virtuale ING aduc o combinație perfectă între rapiditate, securitate și comoditate, oferindu-le clienților posibilitatea de a gestiona finanțele personale într-un mod modern și eficient, potrivit cu cerințele și dorințele lor într-o lume mereu în mișcare. Prin această inovație, ING Bank demonstrează angajamentul său de a rămâne în pas cu tehnologia și de a oferi soluții financiare avansate pentru clienții săi.