Seturi de instrumente de scris marka Parker 

Despre acest brand știm că este unul cu tradiție pe nișa producătorilor de lux a instrumentelor de scris. Putem spune că este brandul ce susține plăcerea de a scrie de mână. Redefinește această plăcere și cine nu ar fi măgulit să scrie cu un pix Parker? Colecțiile de accesorii de acest gen sunt sofisticate prin eleganța pe care o afișează și aceasta este, de fapt, despre simplitate și despre metale prețioase cu care sunt înnobilate instrumentele de scris.

Orice instrument de scris sau chiar set de astfel de accesorii pot fi un cadou excelent. Se vor potrivi de minune celor care lucrează la birou, unui CEO, celui care prin natura meseriei are nevoie de aceste obiecte. Și când v-ați hotărât asupra acestor alegeri magazinul online 999cadouri.ro vine cu oferte. 

Pentru cei pretențioși și pentru amintiri unice, alegeți Parker și personalizați cadoul 

Cei de la 999cadouri.ro inspiră pentru alegeri bine făcute. Dacă vă surâde ideea de a alege un set din gama Parker – acesta poate fi despre două instrumente de scris sau despre unul, combinat cu o agendă sau despre accesorii cu suport din lemn inclus – nu ezitați să descoperiți cum să faceți totul special. Pe lângă faptul că veți alege acel ceva de mare prestanță, ce va mulțumi chiar și unele dintre cele mai pretențioase gusturi, personalizarea este și ea disponibilă aici. 

Din același loc cumpărați cadoul și tot aici îl și puteți personaliza prin gravură. Serviciul acesta vă permite să puneți o amprentă personală asupra cadoului. 

Cadouri business, de lux și nu numai, disponibile aici 

Atunci când avem de ales un cadou primul lucru la care ne gândim este ce îi lipsește destinatarului. Ei bine, gândiți-vă mai degrabă la ce ar putea primi și va fi atipic față de orice are sau a primit până acum. Iar cadourile de la 999cadouri.ro pot fi perfecte! 

Regăsim aici cadouri de lux, business, corporate și o secțiune specială a acelor cadouri nișate, pentru marile sărbători de peste an. Așadar, dacă nu aveți nicio idee despre ce ați mai putea alege și cu ce să vă surprindeți colaboratorii, părinții sau cei din preajma voastră aici vă veți găsi sursa perfectă de inspirație. 

În lumea în care pare că orice cadou este banal și simțiți nevoia să plusați și să alegeți ceva diferit, acest e-shop vine cu idei. O icoană ceramică, un set de instrumente de scris sau un felinar iluminat ce prezintă scena Nașterii Domnului sunt câteva idei care să vă stârnească curiozitatea. Descoperiți cum putem da mai mult farmec unor momente din viața noastră, prin cadouri bine alese. 

Contact: [email protected]