Noul aparat revoluționar Braun Skin i-Expert vă va permite să obțineți rezultate rapide de epilare de lungă durată – 1 an de piele fina*, totul din confortul propriei case.

Un sistem inteligent care adaptează în mod automat pulsația luminoasă la nuanța pielii dumneavoastră, oferindu-vă o ghidare activă, în timp real, a tratamentului personalizat pe fiecare zonă a corpului – punând în mâinile dumneavoastră puterea de a îndepărta (sau nu) părul exact în modul în care doriți. Braun Skin i-expert nu este doar un epilator IPL; este un asistent personal în rutina de beauty, inteligent, care evoluează cu fiecare utilizare, dând posibilitatea utilizatorilor să preia controlul asupra rutinei lor de beauty. Prin integrarea tehnologiei AI, acest sistem cu IPL învață și ghidează utilizatorii în timp real, oferind o experiență de tratament personalizată.

Tehnologia Skin i-expert IPL de la Braun a fost concepută pentru a oferi o epilare rapidă, sigură și convenabilă, astfel încât să vă puteți simți capabil să fiți propria dumneavoastră cosmeticiana la domiciliu:

  • Feedback-ul inteligent privind acoperirea și recunoașterea inteligentă a capătului de epilat vă permite să obțineți cele mai bune rezultate, ghidându-vă în timp real pentru a evita ratarea vreunei zone de tratament.
  • Singurul** aparat IPL cu adaptare automată a puterii pulsației luminoase la tonurile unice ale pielii dvs. și Skin Check pentru a obține cele mai bune rezultate, în deplină siguranță. Astfel, Braun Skin i-expert IPL oferă o experiență ghidată de sfaturi personalizate despre cum puteți îmbunătăți următoarea ședință.
  • Nu trebuie să vă mai faceți griji că veți lipsi de la o programare, grație sistemului de urmărire a progresului personal și a calendarului inteligent încorporat, care vă permite să rămâneți pe drumul cel bun, adaptând automat programul sesiunilor și arătându-vă câte tratamente mai aveți de făcut, permițându-vă să preluați controlul asupra călătoriei dumneavoastră de epilare cu ușurință și într-un mod mult mai avantajos decât costul mersului la un salon.

În calitate de medic dermatolog recomand aceasta metodă de epilare, cu aparatul Braun Skin i-expert, în locul celor clasice (lama, ceară), datorită beneficiilor asupra pielii: diminuează considerabil foliculita, iar pielea este mult mai fină după folosirea IPL-ului Braun Skin i Expert. Un mare avantaj al folosirii aparatelor Braun este și că se pot folosi chiar și în zona feței, axilei și intime, pe lângă brațe sau picioare. Nu trebuie omis nici faptul că se adaptează automat la tonurile unice ale pielii fiecărui utilizator și poți face asta acasă, din confortul casei tale, în condiții de siguranță, declară dr. Andreea Bondor, medic dermatolog.

Despre Braun

Braun, o filială a Procter & Gamble fondată în Germania în 1921, dezvoltă și produce o gamă largă de aparate electrocasnice mici care îmbină inovația tehnică, calitatea fiabilă și designul deosebit. Acestea variază de la aparate de ras electrice și produse de înfrumusețare la aparate de uz casnic, ceasuri și boxe. Produsele Braun se bucură de o distribuție la nivel mondial. Vă rugăm să vizitați www.braun.com pentru cele mai recente știri și informații detaliate despre marca Braun.

*Urmărind instrucțiunile, rezultatele pot varia.

**tehnologie partajată cu Cyden.