Cum pot bocancii înalți de damă să adauge un aer rocker look-ului tău?

Bocancii înalți pentru femei pot adăuga o notă de stil rocker la look-ul tău. Sunt perfecți pentru a adăuga un plus și o valoare șic oricărei ținute și se potrivesc de minune atât cu ținutele casual, cât și cu cele mai elegante. Bocancii înalți sunt, de asemenea, versatili – îi poți purta atât cu fuste sau pantaloni, cât și cu rochii.

Dacă pui un pic de aer rocker în look-ul tău cu bocanci înalți de damă, poți contribui la ridicarea ținutei tale și îți poți da un plus de eleganță. Fie că vrei să adaugi o atitudine nervoasă sau dorești să creezi un stil casual actualizat, original, acest stil de încălțăminte va avea efectul potrivit.

Bocancii vin în toate formele și mărimile diferite, așa că există probabil unul care se va potrivi perfect în garderoba ta. Și pentru că sunt suficient de confortabili pentru a fi purtați toată ziua, îi poți combina cu ușurință cu orice ansamblu. De asemenea, poți alege dintr-o varietate de materiale (piele, piele întoarsă, materiale sintetice durabile), ceea ce înseamnă că există o opțiune de cizme pentru fiecare preferință vestimentară.

Cum să stilizezi o pereche de bocanci înalți damă? 

Stylingul unei perechi de bocanci înalți poate fi dificil. Vrei să arate elegant și atractiv, dar nu vrei să te facă să te simți prea inconfortabil sau să arăți ca și cum ai purta ceva prea mare sau prea mic. Încearcă diferite perechi de bocanci până când găsești un stil care te reprezinte. Nu îți fie teamă să experimentezi cu silueta și culoarea – există o mulțime de opțiuni la modă.

Alege bocanci inalti dama care să îți flateze forma siluetei și ținuta. Modelele de bocanci tind să fie mai indulgențe decât alte stiluri de încălțăminte – se potrivesc cu majoritatea tipurilor de corp și ținute, fără a arăta excesiv sau costumate. Așadar, nu ezita să mergi mai îndrăzneț alegând culori puternice sau să optezi pentru siluete mai excentrice, dacă aceste articole se potrivesc mai bine în garderoba ta. 

Purtarea tocurilor ar trebui să fie întotdeauna o opțiune atunci când stilizezi orice ținută, dar reține că o pereche de bocanci cu toc necesită un efort suplimentar pentru a merge confortabil. Dacă vrei să te menții trendy și confortabilă, optează pentru o pereche de bocanci cu toc înalt, dar gros. 

Și, în cele din urmă, alege accesorii care să completeze stilul cizmei – gândește-te la cercei supradimensionați sau la o curea cu țepi în talie.

Acestea sunt doar câteva dintre multiplele moduri în care poți adăuga o vibrație diferită la look-ul tău. Trebuie să ții cont de faptul că aceste modele nu se potrivesc tuturor tipurilor de ținute, dar funcționează cel mai bine cu ținutele cărora li s-a dat o notă funky. Împreună cu un simplu leggings negru, le poți purta cu ușurință la un festival de muzică primăvara viitoare. Sau, dacă vrei să fii foarte îndrăzneață, încearcă să le asortezi cu o ținută care se potrivește personalității tale. La urma urmei, să fii fidelă ție însăți este cheia când vine vorba de modă!