Pregătirea de somn a bebelușului poate fi o adevărată aventură. Uneori, bebelușul este agitat, plânge și adoarme mai greu. 

În astfel de momente, leagănul electric pentru bebeluși este un real ajutor. Mișcările sale îl liniștesc pe cel mic, îl ajută să adoarmă mai ușor și să aibă parte de un somn odihnitor. 

Aceste dispozitive vin cu numeroase beneficii atât pentru bebeluși, cât și pentru părinți. Iată câteva din avantajele lor. 

Dispun de numeroase funcții potrivite pentru starea bebelușului

Leagănele electrice au fost create pentru numeroase momente. Pregătirea de somn este una din acestea. 

Dispozitivele dispun de mai multe viteze ce pot fi reglate cu ușurință. Părinții o selectează pe cea potrivită, iar bebelușul se bucură de mișcarea liniștitoare. 

Unele leagăne se pot conecta prin Bluetooth la alte dispozitive precum smartphone-uri. Părinții pot pune melodii și povești audio pentru a crea o atmosferă potrivită pentru somn. 

În același timp, leagănele pot fi folosite pentru momentele de joacă. Cu viteza și muzica potrivită, părinții se joacă împreună cu bebe într-o atmosferă cu totul deosebită.  

Îl fac pe bebe să se simtă confortabil și în siguranță

Mișcările de legănare ale leagănelor sunt inspirate din mișcările blânde pe care bebelușul le simte când este în brațele părinților. Cel mic se simte protejat și în siguranță fiind aproape de mami și tati. 

Leagănele electrice îl fac pe bebeluș să se simtă confortabil, ca în brațele părinților, chiar și atunci când nu este. 

Șezutul leagănelor este realizat din materiale plăcute la atingere, ce oferă confort și susținerea necesară. 

De asemenea, acesta dispune de un mecanism de siguranță pentru bebeluș. Astfel, cel mic este protejat pe tot parcursul leganarii. 

Sunt ideale pentru camerele mici  

Leagănele electrice nu ocupă mult spațiu, ele fiind de dimensiuni mici și medii. Acest lucru le face potrivite pentru camerele mici. 

Leagănele pot fi mutate cu ușurință din camera copilului în altă încăpere. În momentele în care părinții au treabă într-o anumită parte a casei, bebe poate sta liniștit alături de ei în leagăn. 

Indiferent că pregătesc cina, fac ordine sau lucrează la laptop, leagănul este de mare ajutor. Părinții își fac treaba liniștiți, în timp ce bebe stă confortabil în leagăn și se bucură de prezența lor. 

VisulParintilor.ro pune la dispoziție părinților o gamă largă de leagăne electrice pentru bebeluși. Magazinul online oferă copiilor jucării și accesorii ce le stimulează creativitatea, mișcarea, buna dezvoltare fizică și emoțională. Articolele îi ajută pe cei mici să creeze amintiri frumoase în copilărie, iar adulților le ușurează și înfrumusețează drumul ca părinte.