Beauty Line S este un salon de înfrumusețare ce oferă o gamă foarte largă de servicii și pachete care țin de 3 categorii principale, și anume:

  • Proceduri de epilare definitivă SPL
  • Tratamente corporale
  • Tratamente faciale

De ce epilare definitivă SPL și nu altceva?

Așa cum ne spun și specialiștii din domeniu, noul și unicul patent al tehnologiei Yperion din Franța reprezintă o inovație în sfera luminii pulsante, fiind o metodă mult mai sigură și eficientă chiar și decât binecunoscutul IPL. V-ați săturat de modalitățile clasice de epilare ineficiente și chiar dureroase sau riscante? Vă doriți să scăpați de o grijă și să aveți o piele fină și perfectă? Epilarea definitivă SPL este cu siguranță soluția cea mai potrivită. Folosind procedura de epilare definitivă SPL, pilozitatea se reduce cu cca 90-95%. Pentru cele 5-10% fire fine și care cresc mult mai încet, sunt necesare ședințe de întreținere la 6 luni.

Tratamente corporale și tratamente faciale pentru un aspect de invidiat

Știm deja cât de importantă este o îngrijire corespunzătoare a corpului și a tenului pentru ca acestea să fie sănătoase, iar noi să fim fericite și încrezătoare. Tratamentele corporale și cele faciale sunt primul pas către împlinirea idealurilor noastre. La salonul de înfrumusețare Beauty Line S veți beneficia de servicii de înaltă calitate, echipamente noi și proceduri moderne. În gama tratamentelor corporale puteți regăsi împachetări, electrostimulare, diferite tipuri de masaj, reflexoterapie, vacuum și multe alte tipuri de tratamente menite să vă ajute în obținerea corpului mult visat. Referitor la tratamentele faciale, pe lista de opțiuni sunt incluse bio lifting, mezoterapie facială, peeling cu ultrasunete, plasma pen, regenerare cu ultrasunete și multe altele.

De ce Beauty Line S este în topul saloanelor favorite? Beauty Line S este un salon de înfrumusețare în Iași cu totul deosebit. De la metodele inovative folosite, la echipamentele moderne și colectivul pasionat și profesionist, acest salon surprinde pe toate planurile. Experiența oferită clienților se definește ca îngrijire la cele mai înalte standarde, iar rezultatele excelente sunt garantate fie că este vorba de tratamente corporale, tratamente faciale sau procedura de epilare definitivă SPL. Pe lângă toate acestea, veți putea beneficia și de cele mai bune oferte și pachete de pe piața de specialitate, iar programul de fidelizare este cel care vă poate aduce mai aproape de obținerea unor rezultate perfecte. Un aspect mai frumos, o piele mai netedă, o satisfacție mai mare și o stare de bine corespunzătoare, la toate acestea contribuie tratamentele de care ai parte în cadrul Beauty Line S.