Iată 5 piese clasice pe care este obligatoriu să le ai în garderoba ta:

Denim de calitate. În mod evident, blugii reprezintă principala piesă clasică în garderoba oricărei persoane. Blugii sunt acel articol de bază care poate fi purtat practic în orice ocazie. Cel mai recomandat este să avem mai multe tipuri de blugi, atât în ceea ce privește culoarea, cât și croiala. Investiția în câteva perechi de calitate, care vor rezista de-a lungul timpului, se justifică de la sine. 

Tricouri simple. Există oare o situație în care să nu putem purta un tricou simplu? Iată că tricourile ar trebui să fie un element de bază în garderoba fiecărei persoane. Găsim o varietate de tricouri Calvin Klein pe answear.ro, care cu siguranță își au locul lor pe rafturile noastre. Pot fi purtate cu perechea preferată de blugi, împreună cu o fustă la o petrecere casual sau sub o jachetă confortabilă, când afară nu e nici foarte cald, dar nici foarte rece. 

Oricare ar fi stilul personal, tricourile reprezintă o necesitate!

O bluză de încredere. Nu puteți greși niciodată cu o bluză de mătase, într-o nuanță de bază, cum ar fi alb, gri deschis sau bej. Deși mătasea poate să nu pară cea mai accesibilă opțiune, merită fiecare bănuț, dacă ne gândim cât de des vom ajunge să o purtăm. 

O rochie neagră simplă. Micuța rochie neagră este, fără îndoială, o piesă iconică. Esențială pentru o întâlnire la ceas de seară, dar și piesa salvatoare atunci când „Nu am nimic cu ce să mă îmbrac.” Împreună cu o jachetă de piele, creează o ținută modernă.

Un rucsac rezistent. Un lucru pe care îl putem face pentru a ne ușura viața de zi cu zi este acela de a investi într-un rucsac rezistent sau o geantă solidă. Putem alege dintr-o varietate de modele din magazinele tradiționale sau din magazinul online – https://answear.ro/m/converse. Un astfel de rucsac de încredere poate fi aliatul de nădejde pentru transportarea laptopului de servici sau ne putem baza pe el când vine vorba de o escapadă de weekend. Caracteristicile cele mai importante ar fi să dispună de suficient spațiu pentru un laptop și să fie prevăzut cu buzunare interioare pentru depozitarea elementelor esențiale mici. 

Dacă ceea ce ne dorim este o garderobă eficientizată, cheia este să optăm pentru piese pe care le putem purta la orice și în nenumărate ocazii. Poate că regula cea mai importantă atunci când ne revizuim garderoba este aceea de a pune accentul pe piese și accesorii versatile, care reușesc să îndeplinească mai multe funcții.