Acoperire eficientă a firelor de păr albe

Primele fire de păr alb pot apărea chiar înainte de 30 de ani, așa că tot mai multe femei încearcă să ascundă aceste semne ale îmbătrâniri, apelând la vopseaua de păr. Însă, nu întotdeauna produsele alese ne oferă rezultatul mult așteptat, deoarece anumite vopsele de păr din comerț nu acoperă firele albe în întregime sau se curăță după câteva spălări. Tocmai de aceea, hairstylistii recomandă folosirea unei vopsele profesionale de păr, care are o putere de acoperire mult mai mare, și o persistență de lungă durată.

Nu îți deteriorează părul

Dacă urmează să îți vopsești părul pentru prima dată, poți apela fără probleme la o vopsea profesională, deoarece un astfel de produs nu îți va deteriora podoaba capilară, așa cum s-ar întâmpla în cazul vopselelor ieftine. În primul rând, vopselele de păr profesionale conțin ingrediente speciale, cu un grad redus de deteriorare a firelor necolorate, iar astfel, la final, părul tău va fi strălucitor și ușor de aranjat.

Fie că alegi o vopsea blondă sau o nuanță de roșcat, pentru care ai nevoie de decolorant, podoaba ta capilară și scalpul vor fi mult mai protejate dacă vei folosi produse profesionale, cu acțiune blândă. Așa că îți recomandăm noua vopsea de păr profesională Fanola de la HNI Cosmetice, care este îmbogățită cu Ginkgo Biloba, având o cantitate de amoniac extrem redusă. În acest fel, părul tău va fi protejat și nu va avea un aspect uscat după vopsire.

Poți alegi dintr-o gamă variată de culori

Atunci când alegi o vopsea profesională de păr, poți opta dintr-o gamă variată de culori, față de produsele clasice. Pentru că produsele profesionale îți pun la dispoziție atât nuanțe naturale, cât și nuanțe excentrice, pe care nu le poți obține decât dacă alegi să folosești produse de calitate. Astfel, folosind o vopsea profesională, îți poți personaliza culoarea părul într-o multitudine de variante, alegând de fiecare dată nuanță potrivită stilului tău.

Vopseaua profesională este mult mai persistentă

De multe ori, vopselele de păr clasice se duc după câteva spălări, iar culoarea obținută se degradează destul de repede. Așa că dacă îți dorești să te bucuri de o culoare vie și strălucitoare pentru părul tău, ar fi ideal să optezi pentru o vopsea profesională, care este mult mai persistentă. Astfel, părul tău va arăta ca și când ar fi proaspăt vopsit, timp de mai multe săptămâni la rând. Iar singurul aspect care te-ar putea trăda ar fi rădăcinile naturale ale părului tău, însă acest lucru depinde de cât de repede îți crește părul.

Vopseaua profesională conține mai puțin amoniac

Mirosul puternic de amoniac îți poate provoca de multe ori o stare de disconfort, atunci când îți vopsești părul. Tocmai de aceea, acum au apărut și vopsele de păr profesionale fără amoniac, sau cu o cantitate redusă. Astfel, te poți vopsi fără probleme, fără să inhalezi vapori de amoniac și fără să mai existe riscul unor reacții cutanate adverse, care pot apărea în cazul persoanelor care au alergie la amoniac.

Așadar, atunci când îți dorești o schimbare de look, ar trebui să te gândești dacă îți dorești să fie una de durată sau doar temporară. Dacă vrei să îți vopsești părul cu vopsea permanentă și vrei ca podoaba ta capilară să fie sănătoasă și strălucitoare, pe termen lung, atunci ar fi indicat să optezi pentru produse profesionale, de calitate.

Sursa foto: unsplah.com