Despre frumoasa Cleopatra se știe că se îmbăia în lapte de magarita pentru a-și păstra pielea tânără și sănătoasă. Ba mai mult, pentru a beneficia mereu de o cantitate suficientă de lapte de măgăriță pentru ritualurile sale de frumusețe atât de pretențioase, regina Egiptului avea chiar o fermă de măgărițe care erau mulse zilnic și astfel îi furnizau lapte la discreție.

Cum influențează laptele de măgăriță aspectul pielii?

Laptele de magarita hidratează pielea în profunzime. Tocmai de aceea el se găsește în multe produse de îngrijire speciale cu proprietăți hidratante și emoliente, tocmai datorită capacității sale de a înmuia pielea și de a menține gradul său de hidratare la un nivel optim.

Laptele de măgăriță este bun și pentru reducerea iritațiilor. El conține substanțe cu proprietăți calmante cum ar fi aminoacizii și proteinele. Ele ajută la reducerea iritațiilor, roșeții și inflamațiilor, oferind astfel pielii o senzație deosebită de confort.

Dacă utilizezi pe termen lung produse cosmetice pe bază de lapte de măgăriță sau, mai bine, ții o cură cu lapte de măgăriță premium, vei observa o îmbunătățire și la nivelul texturii pielii. Datorită compoziției sale nutritive și a conținutului ridicat de grăsimi sănătoase, laptele de măgăriță îmbunătățește textura și elasticitatea pielii și o face mai catifelată, mai netedă și mai suplă.

Laptele de măgăriță oferă și o oarecare protecție antioxidantă. El conține substanțe cu rol antioxidant cum ar fi vitamina E și vitamina C care ajută la protecția pielii împotriva stresului oxidativ și a deteriorării cauzate de radicalii liberi.

Substanțele antioxidante ajută la păstrarea aspectului tânăr și sănătos al tenului și stimulează regenerarea celulară.

Prin substanțele sale bioactive, ca de exemplu factorii de creștere epidermală, laptele de măgăriță stimulează procesul de regenerare celulară și vindecare a pielii, putând fi privit ca un tratament benefic în tratarea cicatriciilor provocate de acnee sau alte probleme ale tenului.

De unde să cumperi lapte de măgăriță de calitate?

Este important să menționăm faptul că fiecare persoană are o piele unică și astfel efectele produselor de îngrijire personală cu lapte de măgăriță pot fi diferite. De aceea, dacă îți dorești o piele frumoasă, cel mai bine ar fi să consumi laptele de măgăriță pentru a ajunge direct în organism în loc să-l aplici pe piele sub formă de măști, loțiuni sau creme.

Lapte de măgăriță de calitate poți cupăra de la Ferma Măgărițelor, una din cele mai mari ferme de măgărițe din țara noastră, care îți livrează direct acasă lapte proaspăt muls și care în această perioadă oferă spre vânzare și lapte premium. 

Laptele de măgăriță premium se diferențiază de cel obișnuit prin cantitatea de substanțe nutritive pe care le conține. Acțiunea sa asupra organismului este similară cu cea a colostrului, laptele matern secretat imediat după naștere, fiind colectat în cantități limitate, în primele săptămâni după ce măgărițele au dat naștere puilor lor. Așadar, dacă vrei să testezi efectele laptelui de măgăriță asupra pielii tale, acum este momentul cel mai potrivit pentru o cură cu lapte premium!