O sală arhiplină i-a ascultat pe cei doi artişti cântând împreună celebra piesă „Lemon Tree” a trupei Fool’s Garden. Peter a mărturisit că îi plac melodiile din repertoriul lui Aurelian, aşa că a cântat, în limba română, piesa ,,Când nu eşti a mea’’, spre surpriza şi deliciul publicului.

Întâlnirea scenică a celor doi s-a încheiat cu un recent hit al Fool’s Garden – ,,I Burn” -, iar Peter a fost încântat de felul în care a sunat orchestra pe care Vlad Popescu (baterie) a alcătuit-o pentru concertele lui Aurelian Temişan şi pe care Andrei Tudor a condus-o cu măiestrie.

Aurelian TemisanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Aflat pentru prima dată în România, Peter Freudenthaler a vrut neapărat să guste mâncăruri tradiţionale, recunoscând că i-a plăcut foarte mult… zacusca! El a vizitat Casa Poporului şi a stat de vorbă pe îndelete cu artiştii muzicieni din orchestră. După momentul său artistic pe scenă, Peter a urmărit spectacolul până la final, asistând bucuros la regalul muzical. 

Aşa cum Aurelian Temişan deja şi-a obişnuit publicul, concertul a fost un adevărat răsfăţ pentru suflet, cu  piese în exclusivitate din repertoriul artistului, constituinde-se într-o retrospectivă a primilor 34 de ani petrecuţi pe scenă.

Piesele din tinereţea lui Aurelian au readus amintiri plăcute în atenţia spectatorilor, cântecul dedicat memoriei părinţilor săi a emoţionat publicul, iar cea mai recentă  piesă – ,,Cine sunt’’ a compozitorului George Hora – a încheiat admirabil spectacolul.

O surpriză plăcută a fost şi prezentarea unui fragment din musicalul „Chicago”, alături de câteva balerine, in coregraafia Ioanei Macarie care impreuna cu Silvia Uceanu au  dansat  alaturi de Aurelian  cu ani in urma si in spectacolul Chicago din 2005 pana in 2008 la Teatrul National.

Aurelian Temişan a avut mulţi prieteni artişti în public, pe care i-a salutat, pe rând, de pe scenă – compozitorii Horia Moculescu, Marius Teicu, Viorel Gavrilă, Nicolae Caragia, Andrei Kerestely, dar şi soliştii Stela Enache, Petre Geambaşu, Adrian Daminescu, Oana Sîrbu,  Andreea Bălan şi mulţi alţii.

În calitate de producător, soţia sa, actriţa Monica Davidescu a organizat întreaga seară într-un spectacol de zile mari, fiindu-i alături artistului în toate amănuntele care ţin de buna desfăşurare a unui eveniment de asemenea anvergură şi înaltă ţinută.