Beneficii ale injectării de acid hialuronic

Studiile arată ca acidul hialuronic joacă un rol important în regenerarea țesutului osos, fiind un tratament excelent pentru osteoporoză datorită efectului hidratant asupra cartilajelor și articulațiilor. De asemenea, un alt efect anti-îmbătrânire este oferit prin stimularea producției de colagen, fiind de asemenea folosit cu succes și în tratarea arsurilor și leziunilor cutanate dar și în tratamentul chirurgical al cataractei.

 Acidul hialuronic în procedurile estetice

Augmentarea buzelor a devenit în ultimii ani cea mai populară și solicitată procedură estetică de către femeile din România. Aceasta presupune injectarea de acid hialuronic la nivelul buzelor, obținându-se astfel un efect estetic imediat, prin volumizarea și conturarea buzelor dar și printr-un aspect hidratat al acestora. De asemenea, tot în scopul obținerii unui aspect estetic și întinerit, acidul hialuronic poate fi injectat cu succes și pentru umplerea ridurilor formate la nivelul buzelor sau a ridurilor de expresie precum și al ridurilor fumătorului.

 Mărirea buzelor cu acid hialuronic

Procedura de mărire a buzelor prin injectarea de acid hialuronic este cea mai des folosită tehnică de volumizare a buzelor. Mulțumită efectului hidratant pe care îl au buzele în urma îmbogățirii țesutului cu acid hialuronic, acestea capătă un aspect plin, bine definit și hidratat.

Injectarea buzelor durează mai puțin de 30 de minute și este nedureroasă, fiind utilizată în prealabil o loțiune anestezică. În timpul procedurii va fi folosit un ac atraumatic, foarte subțire, care va diminua durerea dar și trauma la nivelul țesutului, riscul de a lăsa în urmă echimoze fiind de asemenea redus.

Procedurile estetice astăzi au evoluat considerabil și au devenit mult mai accesibile, astfel încât femeile pot beneficia de ele pentru a-și îmbunătăți aspectul estetic, întinerindu-le tenul și corpul. Aspectul fizic este deosebit de important pentru o femeie pentru a avea încredere în sine și pentru psihicul lor în activitățile de zi cu zi.