Programari online la coafor cu Stailer – încercați varianta de a seta online programările dorite. Este mai simplu ca oricând. Iar timpul îl puteți programa pentru cu totul alte taskuri. Nu este necesar să mai exemplificăm cât de prețios este timpul, cum mamele sunt mereu pe fugă, cum femeia modernă, corporatistă poate, simte că ziua îi trece într-o clipită, cum uită să își facă programările necesare. Paltforma și aplicația Stailer vin să îmbunătățească modul în care femeile și bărbații se pot programa la saloanele de hair and beauty. 

Stailer vă schimbă viața 

Nu putem opri lumea în loc. Nu putem opri ca unele evenimente să se întâmple. Dar putem controla cel puțin cum reacționăm la tot ce se întâmplă. Așadar, dacă ați primit o invitație la un eveniment, un last minute invite, nu blamați pe cel care a uitat să vă pună prima pe listă. Programați-vă rapid, prin Stailer. Dacă urmează ziua iubitului sau soțului și vă gândeați la o zi la spa, programați-vă rapid la cosmetică prin Stailer. Iar dacă salonul la care mergeați să tundeți copilul este mereu aglomerat cautați altul prin Stailer. 

Altfel spus, sunt atât de multe contexte în care am avea nevoie de acel ceva care să ne aducă rapid și la îndemână lista de saloane disponibile. Iar acel ceva este Stailer. 

Aplicația sau platforma Stailer 

Ambele funcționează pe același principiu. Din browser nu este necesar să vă faceți cont, dar îl veți prefera, pentru că asta vă aduce full access la toate funcționalitățile site-ului. Astfel, Stailer afișează doritorilor lista de saloane imediat disponibile pentru serviciile selectate. Sunt deja zeci de saloane înscrise aici, din 41 de orașe ale țării. 

Se adresează atât bărbaților, cât și femeilor și de aici pot fi selectate serviciile diverse pe care le regăsim de obicei în saloanele de hair and beauty: masaj, cosmetică, manichiură, pedichiură etc. Iar aplicația este de asemenea la îndemână, poate mai degrabă preferată de către cei care obișnuiesc să folosească aplicațiile pentru acces la diverse platforme – de shopping, utilități etc. 

Vezi aplicatia Stailer – este disponibilă în App Store, App Gallery sau Magazin Play. Poate fi descărcată gratuit, instalată în câteva minute. Indiferent de numărul de căutări, navigări, de numărul de programări efectuate, anulate sau reprogramate, totul este gratuit. 

Așadar, data viitoare când visați la o schimbare de look căutați prin Stailer salonul perfect. Sunt recenzii menționate, costul serviciilor și durata acestora, sunt fotografii relevante. Stailer filtrează pentru voi acele saloane disponibile atunci când aveți nevoie. 

Ați încerca? 

Contact: [email protected]