Ce sunt micelele?

Micelele sunt molecule formate prin agregarea moleculelor microscopice de surfactant care sunt iubitoare de apă și iubitoare de grăsimi. Acestea pot elimina toate reziduurile care se găsesc pe ten. Datorită tehnologiei micelare, folosirea unei ape micelare eficiente este tot ceea ce ai nevoie  pentru a curăța tenul în profunzime. Datorită formulei blânde, dar eficiente a apei micelare, nu este nevoie de frecare pentru îndepărtarea machiajului care ar putea irita pielea, ci doar de mișcări ușoare și delicate. 

Care sunt beneficiile apei micelare? 

Apa micelară este cunoscută pentru blândețea cu care îndepărtează machiajul, un mod diferit față de demachiantele tradiționale. Ea este potrivită pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea sensibilă. Aceasta îndepărtează impuritățile care înfundă porii, deoarece micelele pot crește permeabilitatea pielii, permițând astfel demachianților să ajungă în profunzimea pielii. În plus, poate fi un produs cu mai multe utilizări, poate fi folosit ca demachiant sau ca toner, deoarece nu necesită nicio clătire înainte sau după utilizare!

Ce sunt mai exact aminoacizii?

Aminoacizii sunt compuși organici care joacă un rol important în menținerea sănătății și frumuseții pielii. Sunt blocuri fundamentale ale peptidelor și proteinelor, fiecare cu o funcție specifică în piele.

Prima apă micelară cu complex de aminoacizi pentru ten sensibil

Apele micelare de la NIVEA sunt potrivite oricăror tipuri de ten, fie că vorbim despre ten sensibil, mixt sau normal. De exemplu, dacă ai tenul sensibil, apa micelară calmantă NIVEA pentru pielea sensibilă e alegerea perfectă. Aceasta este formulată pentru pielea sensibilă, îndepărtează machiajul, curăță, hidratează și calmează pielea fără a lăsa reziduuri. Formula calmantă cu complex de aminoacizi este îmbogățită cu micele de curățare și aminoacizi blânzi. Îți îndepărtează eficient machiajul, impuritățile și murdăria cu doar câteva mișcări ușoare, fără frecare. Nu conține parfum sau alergeni și este testată dermatologic și oftalmologic.

Beneficiile noilor ape micelare cu aminoacizi de la NIVEA 

  • Formulă calmantă cu complex de aminoacizi 
  • Îmbogățite cu micele de curățare și aminoacizi blânzi
  • Nu conțin parfum și sunt testate dermatologic și oftalmologic, astfel încât pot fi folosite în siguranță pe față, ochi și buze
  • Îndepărtează eficient machiajul, impuritățile și murdăria cu doar câteva mișcări ușoare, fără frecare.
  • Curăță ușor, calmează și hidratează pielea, lăsând 0% reziduuri

Descoperă și tu ce apă micelară ți se potrivește și spune DA provocării alături de NIVEA!