Combinații florale concepute special pentru tine, în funcție de ocazie, anotimp și aranjament 

• Florile de primăvară  

 Primăvara este anotimpul mult așteptat după o iarnă geroasă, anotimp ce readuce natura la viață și căldura în suflete. Așadar, este momentul potrivit să-i alinți sufletul cu vestitorii primăverii, miresme încântătoare, flori ce pot fi dăruite la ocazii speciale, precum 1 și 8 Martie, celor ce-și serbează numele de Florii sau pur și simplu, fără a exista un motiv întemeiat.  

•  Florile de toamnă  

 Încântă-i privirea cu eleganța și calmitatea oferită de culorile florilor de toamnă. Acestea sunt mai rezistente la frig și pot înflori chiar până în pragul iernii.  

• Buchetele de flori  

  Acestea sunt cadoul perfect pentru oricine, indiferent de ocazie. Oferă un buchet de flori frumos împletit de la o florărie din Brașov, cu culori armonioase și forme ce se completează ideal într-o astfel de combinație și cu siguranță nu vei da greș.  

•  Florile în cutie  

  Dăruiește un cadou inedit, în funcție de preferințele florale și cromatice. Florile în cutie sunt ideale de dăruit atât persoanei dragi, cât și într-un context formal.  

•  Trandafirii criogenați  

  Oferă-i dragostea ta pe termen infinit și specialii trandafiri criogenați pe termen îndelungat! Aceștia, spre deosebire de trandafirii clasici, vor rezista timp de mulți ani, dacă se urmează câteva trucuri: trebuie feriți de lumina puternică a soarelui și trebuie evitată atingerea petalelor. Modul lor de păstrare este unul extrem de simplu, fără a necesita udarea sau tratarea acestora cu produse de îngrijire.  

•  Aranjamentele florale  

  Ei bine, aici vorbim despre un spectacol magic de forme, culori și miresme ale florilor. Aranjamentele florale pot fi dăruite cadou, indiferent de ocazie sau pot fi folosite pentru decorarea diferitelor cadre ale evenimentelor speciale.  

• Aniversările  

 Astfel de ocazii speciale se petrec alături de familie, prieteni sau colegi, însă nu pot lipsi din peisaj minunatele aranjamente florale, care se vor combina prefect cu cadoul dăruit.  

•  Ziua mamei  

  Nimic nu este mai important decât ziua femeii care ți-a dăruit viață. Oferă-i mamei cel mai frumos buchet în care, pe lângă adorabilele flori, să adaugi recunoștință, mulțumire și multă, multă dragoste.  

• Buchetele de mireasă  

  A sosit ziua mult așteptată în care vă uniți destinele! Ce poate completa mai frumos rochia ei diafană, costumul lui impecabil și atmosfera ce te înconjoară? Cu siguranță, buchetul miresei care va întoarce toate privirile invitaților!  

•  Aranjamentele florale pentru botez  

  Ziua creștinării bebelușului tău trebuie să fie cu adevărat specială! Organizează-i o petrecere pe cinste și decorează cadrul cu aranjamente florale de neuitat, alegând cromatica, florile și combinația ideală pentru a satisface și cele mai sofisticate gusturi.  

  Așadar, alimentează sufletul cu bucurie, oferind în dar minunatele buchete și aranjamente florale, iar dacă dorești să surprinzi, californiaflowers.ro îți va pune la dispoziție livrarea până la domiciliu. Cu fiecare floare oferită, smulgi un zâmbet de pe chipul persoanei dragi! 

Surse foto: pexels.com, unsplash.com, pinterest.com