Fiecare zi înseamnă alegeri la tot pasul. 

Coafură complicată sau un ac de păr și un coc rapid? Film acasă sau o cină romantică?

În vremuri în care este ușor să ne pierdem în agitația cotidiană, îți propunem să ai alături prieteni în compania cărora să poți face alegerile care te definesc cel mai bine, zi de zi. Care îți arată că viața e mai dulce atunci când alegi ceea ce te definește. Fie că te bucuri de o zi cu soare sau te ascunzi de frigul sezonului rece, transformând momentele tale în adevărate oaze de relaxare, pentru că viața este cu și despre tine.  

La Festa îți ține companie în fiecare zi și îți propune să vezi partea bună a lucrurilor. Să descoperi bucuria, fericirea și optimismul care vin din alegerile potrivite. 

Când alegi La Festa, te alegi pe tine!

La Festa este aici pentru a-ți arăta că viața este și mai dulce atunci când faci alegerile care te definesc. Aromele sale delicioase pot fi savurate mereu în momentele de relaxare de care te bucuri singură sau împreună cu prietenele. 

Gama diversă de Cappuccino La Festa este pregătită să te însoțească în fiecare zi. Poate vei alege Cappuccino cu aromă de caramel pentru a-ți îndulci ziua sau poate Cappuccino cu aromă de vanilie pentru o senzație de vacanță în timpul sezonului rece. Sunt ușor de preparat, astfel încât poți savura oricând momentul tău de relaxare. Fie că ești acasă sau la birou, Cappuccino La Festa este mereu la îndemână.

Alege La Festa și vezi viața cu ochi dulci!

Cu La Festa Capuccino viața devine mai dulce, mai colorată și mai plină de încredere. Noul produs Cappuccino 125g are un ambalaj modern și vesel ca tine. Din care poți prepara băutura savuroasă cu spumă bogată și delicioasă de care să te bucuri în orice moment al zilei. În cazul în care nu l-ai încercat încă, grăbește-te. Iar dacă nu știi cu ce aromă să începi, inspiră-te din postările noastre de pe conturile de Facebook și Instagram. Și nu uita: când alegi La Festa, te alegi pe tine!


La Festa Cappuccino este alegerea numărul 1 în România*, lider de piață conform NielsenIQ RMS Sept 2022 – Aug 2023 în Categoria Mix-uri Cafea – Specialitate Cappuccino, Valoare Vânzări 0%, Total România.