În acest articol vei găsi:

  • Este important să utilizăm un detergent de vase calitativ
  • Cum sunt detergenți pentru mașina de spălat vase?
  • Detergenți pentru mașina de spălat vase și aditivi de clătire, de la dezitec.ro 

Este important să utilizăm un detergent de vase calitativ

Detergentul special conceput pentru mașina de spălat vase este prezent în ajutorul tuturor care utilizează o astfel de mașină. Dezitec este mereu prezent să te ajute cu produse de curățenie de o calitate superioară, ce vor face ca atât vesela ta, cât și casa ta să strălucească permanent. Apelează cu încredere la ei și vei găsi detergent pentru masina de spalat vase, util atât în regim casnic, cât și pentru cei din sectorul HoReCa. 

Cum sunt detergenți pentru mașina de spălat vase?

Detergenții pentru mașina de spălat vase se regăsesc sub diferite consistențe și cantități la firma Dezitec. Mașinile de spălat vase sunt utilizate mai ales  în domeniu HoReCa, datorită cantității mari de veselă ce se utilizează în fiecare zi. Vesela ce se murdărește și trebuie spălată rapid, iar personalul desemnat nu reușește să facă față acesteia. 

Mașinile de spălat vase au venit în ajutorul acestora, iar pentru ca acesta să facă o muncă calitativă este nevoie de un detergent profesional pentru masina de spalat vase. Detergenții pentru mașina de spălat vase sunt special creați pentru acesta, deoarece detergentul de vase pe care îl folosim cu toții la spălarea manuală a vaselor creează prea multă spumă și nu este suficient de eficient pentru spălare. Odată cu utilizarea unei mașini de spălat vase în care ați introdus un detergent corect, veți observa cum timpul alocat spălării acestora a scăzut, iar cantitatea de apă care a utilizată a scăzut și aceasta.

Detergenți pentru mașina de spălat vase și aditivi de clătire, de la dezitec.ro

Pentru utilizarea mașinilor de spălat vase se utilizează detergentul special pentru acestea și aditivi de clătire și limpezire a apei. Detergentul de spălare a vaselor are rolul de a curăța vesela murdară, de toate reziduurile ce au rămas pe acestea. Aditivii sunt utilizați pentru a clăti și limpezi vasele, după ce acestea au fost curățate. Aditivul  se utilizează pentru a regla pH-ul apei și duritatea acestei, fără a lăsa pete de calcar pe vase proaspăt spălată. Este recomandată utilizarea acestora pentru o curățare în profunzime; îi poți găsi la dezitec.ro!

Spălarea veselei va rămâne mereu o prioritate, atât acasă, cât și la restaurantele și localurile ce fac parte din domeniu HoReCa. Alege să ai vase curate și igienizate. Poți să-i contactezi pe cei de la Dezitec care te vor ajuta cu mare drag!

Contact:

0749 768 217