Da, alăptarea este un proces foarte important pentru dezvoltarea normală a bebelușului și asta pentru că îi va oferi tot aportul necesar de minerale și elemente nutritive de care cel mic are nevoie. Cunoaștem faptul că laptele matern este principala sursă de hrană, dar totodată și factorul care contribuie la dezvoltarea sistemului imunitar. Însă mama nu va putea fi în permanență lângă cel mic în orice moment, astfel că o pompa de san electrica le va fi de mare ajutor. Le putem găsi în cadrul magazinului online Kidscare la prețuri excelente. 

O pompă de sân electrică vine cu avantaje atât pentru mamă, cât și pentru copil

O pompă de sân electrică te va ajuta să continui alăptarea în orice condiție, chiar dacă tu nu ești prezentă pentru câteva ore. Tot ce trebuie să faci este să extragi laptele, să îl depozitezi în condiții optime ca mai apoi să poată fi hrănit micuțul. Astfel că tu te vei putea întoarce la muncă sau poți să mergi liniștită la cumpărături pentru că micuțul va fi hrănit.  Și nu te gândi că aceasta este o procedură dureroasă. Poți seta pompa la viteza pe care ți-o dorești, iar extragerea laptelui va deveni simplă, rapidă și confortabilă. 

Unele mămici renunță la alăptare pe motiv că nu mai au suficient lapte. Însă medicii nu sunt de aceeași părere, afirmând că doar aproximativ 5% dintre cazuri au cu adevărat probleme în acest sens. O pompă de sân are rolul și de a stimula lactația în această perioadă. Pe de altă parte, o pompă de sân ajută și la detensionarea sânului. Se întâmplă ca în alte cazuri mămica să aibă mai mult lapte decât îi este necesar celui mic, iar dintr-un singur sân îi va fi suficient să se hrănească. Astfel că celălalt va rămâne tensionat, uneori dureros. Astfel că o pompă de sân o va ajuta să își detensioneze sânul prin extragerea laptelui. 

Alege-le pe cele de la KidsCare 

Vei găsi în gama de produse de la Kidscare.ro o gamă largă de pompe de sân electrice. Sunt calitative și accesibile la preț. Ai aici toate detaliile necesare cu privire la pașii pe care trebuie să îi urmărești pentru extragerea laptelui. Poți alege chiar și o pompă de sân dublă dacă vrei să îți eficientizezi timpul de extragere a laptelui.

Desigur gama de produse de la KidsCare este mult mai largă și aici vei putea găsi toate cele necesare pentru o creștere frumoasă a celui mic. 

Accesează pagina Kidscare.ro pentru mai multe detaliii. 

Date de contact: 

[email protected]