Unde îi poți purta? Oriunde îți dorești: prin oraș, la locul de muncă, la cumpărături, la mare, la munte, la festivaluri… în special la festivaluri îi vei aprecia, nu doar din punct de vedere estetic. Oricât de comode ar părea sandalele, dacă vrei să stai toată ziua în picioare, în aer liber, mult mai potriviți sunt bocancii, deoarece îți protejează picioarele. Sunt perfecți pentru a fi integrați în ținute boho, care nu se vor demoda prea curând și în ținute elegante cărora vrei să le dai o notă rock. 

Pentru a purta bocanci vara, ai nevoie de o atitudine relaxată, deoarece vei întoarce multe priviri. Nu puține sunt persoanele care consideră că bocancii nu sunt ideali pentru temperaturi ridicate, neștiind că aceste tipuri de încălțări pot fi ușor adaptate pentru vara. Sunt confecționați de obicei din piele întoarsă sau din piele naturală netedă și au perforații care îți vor permite să te simți excelent, fără ca picioarele să se încălzească. 

Cu siguranță te vei întreba de ce să alegi astfel de încălțăminte, mai ales pentru festivaluri. În primul rând, este vorba despre confort: piciorul va fi susținut și te vei simți mult mai confortabil. Apoi, dacă ne referim la festivaluri, de obicei sunt organizate în zone cu destul de multă iarbă sau pământ ori la mare, pe plajă, așa că ai nevoie de încălțăminte care să îți protejeze picioarele de ciupituri de insecte, de tăieturi și de alte neplăceri. Sunt ideali și dacă vrei să te plimbi foarte mult prin oraș și nu suporți senzația de asfalt încins. 

În ceea ce privește ținutele în care îi poți integra, trebuie să știi că se potrivesc cu aproape orice, indiferent de stil. Poți încerca o ținută compusă dintr-o cămașă oversize, pantaloni scurți și bocanci, pentru un look casual. Dacă îți place să îndrăznești, alege o rochie albă, vaporoasă și asortează o pereche de bocanci înflorați. De asemenea, poți opta pentru o rochie boho, lungă și vaporoasă și o pereche de bocanci negri. Depinde doar de preferințele tale cum vrei să integrezi această încălțăminte în outfit-urile de zi cu zi sau de ocazie. 

În cazul în care ți-am atras atenția, trebuie să știi că poți comanda cu încredere bocanci de la Moja. Aceștia sunt realizați din cele mai bune materiale și au un design deosebit. Cu ajutorul lor, vei scoate din anonimat orice ținută. 

Așadar, vara această alege cu încredere bocanci pentru ținute de excepție și pentru a te simți confortabil oriunde te-ai afla. 

Sursa foto: https://www.facebook.com/MojaConceptStore