De la modelul ideal, până la accesoriile de care ai nevoie și care îți vor ușura munca, aceste lucruri sunt esențiale pentru tine!

Cum îți dai seama că ai nevoie de un aparat auditiv?

În momentul în care nu mai distingi ușor sunetele dimprejurul tău și întâmpini dificultăți în a-ți înțelege interlocutorii, cel mai probabil vei avea nevoie de un dispozitiv medical cu ajutorul căruia să amplifici sunetele dimprejur. Este vorba despre o soluție practică și eficientă, care te ajută să ai în continuare o viață normală și, în același timp, să te poți întreține din punct de vedere financiar.

Ce modele ai la dispoziție?

Un alt aspect esențial, pe care trebuie să îl știi în privința aparatelor auditive este acela că se împart în 3 categorii importante, în funcție de modul în care le poți folosi:

·        aparate auditive retroauriculare – ușor de montat în spatele urechii, aceste dispozitive sunt potrivite pentru tine dacă suferi de hipoacuzie medie sau severă. Este vorba despre unele dintre modelele clasice de pe piață, care sunt atractive din punct de vedere financiar. Deși funcționează pe bază de baterii, aparatele retroauriculare sunt rezistente și îți asigură confortul de care ai nevoie;

·        aparate auditive intraauriculare – micuțe, discrete și eficiente, aparatele intraauriculare se montează direct în canalul urechii. Dacă îți doreșți, le poți conecta la Bluetooth sau la alte dispozitive moderne, pentru a auzi perfect sunetele. Mai mult, poți utiliza și o telecomandă cu ajutorul căreia să reglezi intensitatea volumului;

·        aparate reîncărcabile – se numără printre cele mai moderne dispozitive medicale de pe piață și au o autonomie de până la 72 de ore. Dacă îți doreșți să nu mai folosești aparate pe bază de baterii, cele reîncărcabile sunt perfecte pentru tine!

Design și gama cromatică

Dincolo de funcțiile tehnice ale aparatului auditiv, design-ul și gama cromatică sunt și ele importante. Studiază cu atenție toate variantele pe care le ai la dispoziție, astfel încât să găseșți mai ușor modelul ideal pentru tine!

Accesorii

Aparatele auditive pot fi conectate la diferite tipuri de accesorii interesante. Printre cele mai accesibile pentru tine se află următoarele:

·        smart connect – telecomanda Bluetooth este discretă, hands-free și îți permite să transmiți apelurile telefonice direct spre ambele urechi, fără măcar să atingi telefonul. În același timp, o poți utiliza pentru a asculta muzică de la televizor sau de la radio ori alte surse audio;

·        smart transmitter – îți oferă posibilitatea de a redirecționa semnalele audio de la televizor, laptop sau radio direct spre dispozitivul medical;

·        speech connect – microfonul poate fi purtat de către însoțitorul tău. Este vorba despre un accesoriu care îți permit să transmiți și să amplifici vocile interlocutorilor tăi direct în aparatul auditiv, facilitandu-ți astfel conversația.

WeSound.ro îți vine în ajutor cu o oferta variată de dispozitive medicale. Indiferent dacă vrei un aparat auditiv reincarcabil, un model intraauricular sau unul retroauricular, pe toate le poți descoperi online. În acest fel, îți recastigi controlul asupra vieții și te bucuri de discuțiile cu cei dragi fără probleme. Mai mult, ai parte de stabilitatea financiară de care ai nevoie pentru a te simți independent și te poți bucura de sunetul valurilor, de ciripitul păsărilor ori pur și simplu de melodiile tale preferate!

Date de contact:

E-mail:

[email protected]
[email protected]
iaș[email protected]

Telefon: +4031/4205378