Modele pentru toate preferințele

În cadrul magazinului online EXPOMOB, te poți uita la o serie de poze detaliate pentru fiecare produs, astfel încât să fii sigur că modelul pe care le alegi are toate caracteristicile estetice pe care le dorești. Pe aceasta cale vei avea toate șansele ca patul pentru care optezi se va ridica la nivelul așteptărilor. În plus, poți alege dintr-o mare varietate de stiluri. Am vrut să putem garanta acest lucru pentru ca ne dorim ca fiecare client care intra pe ușa virtuala a magazinului nostru sa poată găsi ceva care sa se potrivească de minune în dormitorul sau.

Așadar, sunt disponibile atât modele clasice cu linii simple și fără decorațiuni fanteziste, în culori calde, neutre sau chiar în alb sau negru. De asemenea, pentru cei care prefera luxul și își doresc ca patul sa se asorteze, avem o serie de modele de paturi tapițate moderne, care sunt decorate cu atenție pana la ultimul detaliu, cu desene și culori elegante sau nonconformiste care se potrivesc cu stilul camerei. De la verde smarald la albastru regal, nuanțe calde sau reci de gri, precum și diferite nuanțe de maro sau crem, oricine are certitudinea că va găsi modelul perfect pentru camera ta de relaxare.

Pat continental ISABELLE, 160x200 cm, sezut cu doua parti rabatabile, arcuri, spatiu depozitare, albastru - ExpoMob [1]

Materiale de înaltă calitate

Trebuie amintit și faptul ca exista o mulțime de opțiuni când vine vorba de materialele care sunt folosite pentru a face paturi tapițate. Pe partea de sus a unui cadru din metal sau lemn masiv se afla straturi de țesătură durabilă și moale, catifea, satin sau chiar piele. Astfel, la EXPOMOB suntem capabili să combinăm cu succes durabilitatea ridicată a materialelor de înaltă calitate cu un aspect grozav și armonios la exterior.

Modul în care sunt realizate le face, de asemenea, foarte confortabile. Unele dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le cauți într-un pat tapițat sunt cum se simte, cat de bine îți susține corpul în timp ce dormi și cât de relaxat te face sa te simți. Acest lucru este posibil în mare parte prin modul în care materialele și texturile de înaltă calitate se suprapun.

Prețuri de neratat

EXPOMOB are o gama largă de modele de paturi tapițate, care nu sunt doar de înaltă calitate, ci și accesibile la prețuri bune. Așadar, dacă vrei un pat din piele, un pat din material matlasat sau chiar un pat din material textil, avem cel mai bun raport calitate-preț. În plus, oricine poate fi cu ochii pe ofertele noastre periodice pentru ca cine ajunge sa profite de pe urma lor va avea de plătit mult mai puțin pentru produsele sale preferate.

Ușor de comandat

La EXPOMOB procesul de comanda este unul cat se poate de simplu, motiv pentru care toți cei care își doresc paturi tapițate moderne, pot comanda unul în decurs de numai câteva minute. Gama de produse este variată, iar fiecare dintre acestea se afla la doua, trei click-uri distanta, ceea ce face întregul proces mai simplu ca niciodată. Puteți spune adio drumurilor și timpului pierdut prin magazinele fizice, când online este cat se poate de comod. Cumpăra chiar acum patul tapițat preferat!