Situația din Ucraina evoluează alert, astfel că până în momentul de față se află în tranzit un flux tot mai mare de refugiați. Conform UNHCR, încă din prima săptămână de la izbucnirea războiului, peste un milion de cetățeni din Ucraina au trecut granițele în țările vecine și mulți alții sunt în tranzit atât în ​​interiorul țării, cât și în afara acesteia. Se estimează că aproximativ 4 milioane de oameni ar putea părăsi Ucraina. În momentul de față, în România se află aproximativ 71,640 refugiați.

Cum poți contribui?

Toate persoanele care dețin o proprietate disponibilă pentru găzduire și care au cont pe Imobiliare.ro pot publica un număr nelimitat de anunțuri gratuite. Poți adăuga o casă sau un apartament respectând următorii pași:

  1. Accesează butonul ,,Adaugă cazare.
  2. Completează câmpurile din formular.
  3. Publică proprietatea și distribuie lista de găzduiri mai departe.

Poți contribui prin adăugarea unei proprietăți sau chiar prin distribuirea listei mai departe, astfel încât să ajungă la persoanele aflate în nevoie. În cazul adăugării proprietății, este foarte important să menționezi locația și perioada în care se poate folosi spațiul. Anunțurile nu vor conține câmpul de preț (se oferă gratuit). Dacă mai poți ajuta cu altceva, vei putea include aceste detalii în câmpul text (transport, ajutor consular, mâncare, spitalizare, școlarizare, etc).

Cum poți beneficia de o proprietate?

Poți beneficia de găzduire apelând la numărul de telefon al proprietății sau poți trimite un mesaj prin intermediul formularului de contact disponibil pe pagina anunțului. Paginile sunt disponibile în trei limbi: română, engleză și ucraineană. Pentru a alege locația găzduirii, accesează harta din secțiunea ,,Imobiliare.ro pentru Ucraina”.