Achiziționează bilete avion Dubai și vei avea ocazia să explorezi locuri ieșite din comun. Această metropolă întrece multe recorduri, având clădiri de excepție, unice în întreaga lume, pe care ar trebui să le descoperi și tu. 

Dubaiul este o destinație must-see, iar în rândurile următoare vei afla care sunt cele mai importante activități pe care le poți desfășura aici!

1. Să admiri splendoarea celei mai înalte clădiri din lume. Este vorba despre Burj Khalifa, o adevărată emblemă pentru orașul Dubai. Este o construcție care îți taie răsuflarea, iar aici vei putea urca la etajul 124, de unde vei putea să admiri panorama orașului. 

2. Să privești apusul soarelui de pe cea mai mare insulă artificială din lume. Palm Jumeirah este insula cu această titulatură și deține multe hoteluri luxoase, dar și restaurante deosebite. Dacă vei vizita acest loc, vei putea admira un apus de soare splendid la malul mării!

3. Să te plimbi pe străduțele cartierului istoric Al Fahidi. Este unul dintre cele mai vechi cartiere din oraș și îți oferă ocazia să descoperi clădiri cu o arhitectură inedită. 

4. Să pleci într-o aventură în deșert. Dacă rezervi bilete de avion către Dubai, trebuie neapărat să te bucuri de această experiență autentică. Poți opta pentru o plimbare cu ATV-ul în deșert sau poți face sandboarding. 

5. Să sari cu parașuta. În cazul în care îți place adrenalina și ești dornic de experiențe noi, atunci trebuie să încerci skydiving după ce achiziționezi bilete avion Dubai. Vei coborî printre nori și vei admira peisaje spectaculoase!

6. Să faci o plimbare prin cea mai mare gradină naturală de flori din lume. Aici vei putea să descoperi exponate uimitoare din flori, una mai colorată decât celalată, și să descoperi mii de specii de fluturi. 

7. Să faci shopping în Dubai Mall. Este situat lângă Burj Khalifa și te va surprinde cu multitudinea de magazine și atracții turistice (acvariu, grădină zoologică subacvatică, resort de ski, spectacole cu delfini etc).

8. Să petreci o seară liniștită la Opera. În cazul în care ai rezervat bilete de avion în Dubai pentru tine și partenerul tău, poți petrece alături de el o seară relaxantă la unul dintre spectacolele de la Opera. 

9. Să pleci într-o croazieră pe Dubai Marina. Este o activitate romantică, de care te poți bucura alături de jumătatea ta. Poți opta pentru o plimbare pe apă de 90 de minute, timp în care vei admira peisaje superbe, vei savura preparate delicioase și vei asista la diverse spectacole care vor fi organizate pe vas. 

10. Să te fotografiezi în Dubai Garden Glow. Este locul ideal pentru o plimbare pe timp de seară, deoarece găzduiește o mulțime de figurine realizate din becuri colorate, acestea creând un adevărat spectacol de lumini. 

Lista cu activități pe care le poți desfășura în această metropolă este interminabilă, existând atracții potrivite pentru orice turist. Rezervă bilete de avion spre Dubai și explorează acest minunat oraș!