Acneea apare aproape la orice vârstă. Însă diferența o face cauza, care la rândul său determină și abordarea corectă. Wawa Cosmetics vine cu soluții. Abordarea acestui brand producător este diferită de tot ceea ce știați de la cei din nișa aceasta. Iată cum și de ce! 

Cosmetice care au la bază ingrediente naturale și fresh! 

Nu degeaba se spune că din natură avem soluții pentru aproape orice. Din natură vine și soluția pentru ten, un tratament cosuri. Iar Wawa Cosmetics vine cu aceste soluții, în prezența unor cosmetice ce au la bază ingrediente naturale, fresh. 

Iată o noutate în rândul celor care produc cosmetice: toate ingredientele sunt fresh, iar valabilitatea produsului este mai mică. În plus, linia de cosmetice este mai limitată, tocmai din acest motiv. Pentru că ne dăm seama cu toții, nu contează cantitatea pe care o produci, ci calitatea. 

Orice produs de la acest brand ține cont de acest standard de calitate. Și există și o garanție valabilă, cea a banilor oferiți înapoi, dacă nu ești mulțumit de rezultate. Pentru că atunci când ești sigur de ceea ce oferi, poți garanta rezultate. 

Care este tratamentul pentru coșuri, eficient, de la Wawa Cosmetics 

Trebuie să ținem cont de natura situației, cauza acneei, de vârstă și d stilul de viață. De asemenea, deși primul gând este că am avea nevoie de produse agresive sau care să usuce instant, de fapt pielea are nevoie de îngrijire corespunzătoare în diferitele sale etape. Uneori este uscată, uneori este sensibilă, cu exces de sebum. Poate că ai ten mixt sau normal. Indiferent de situație, alege cosmeticele în funcție de asta. 

Wawa Cosmetics ne pune la dispoziție tratamente antiacnee în set, produse pentru ten mixt sau gras sau pentru ten normal/uscat. De preferat să alegi un set complet, pentru a menține tenul curat și asupra acestuia să ai acțiune completă împotriva acneei, de la curățare, demachiere până la rutina completă de îngrijire. Ai 7 produse:

  • Cremă de curățare, îmbogățită cu acid azelaic și vitamina C.
  • Un demachiant. 
  • O loțiune tonică.
  • Un ser foarte concentrat care acționează împotriva petelor lăsate de acnee și asupra problemei în sine, acneea. 
  • O cremă calmantă, cu efect de cicatrizare. 
  • O cremă de reparare a pielii. 
  • O mască detox. 

Vei găsi aici și produse eficiente ce pot fi achiziționate individual, nu doar la set. Cum este cazul loțiunilor sau a cremelor. Curăță, exfoliază, dă-i tenului tău tot ce are nevoie, acționează în profunzimea straturilor de piele, fără să îi efectezi echilibrul. Acesta este efectul cosmeticelor de la Wawa Cosmetics. 

Dacă de acnee ai scăpat și tenul tău cunoaște alte probleme, nu ezita să încerci și alte produse de aici, de la cele anti age la cele anti pete, anti cearcăne, printre altele. 

Contact:  

[email protected]