Calitatea produselor Miele este evidentă, dar pentru că este un brand de vârf, este necesar să studiați produsele înainte de a face decizia de a achiziționa. Mai jos găsiți cele mai populare modele pentru a alege cea mai bună mașină de spălat Miele. Mașină spălat rufe Miele WWG 660 Aceasta este una dintre cele mai populare mașini de spălat de la Miele.

Are o capacitate de 9 kilograme, mai mult decât suficient pentru a spăla chiar și pături. Viteza maximă este de 1400 rotații pe minut, asigurându-te că hainele vor ieși bine stoarse din mașina de spălat Miele. Clasa energetică este A conform noilor etichete, fiind o mașină cu care veți economisi foarte multă energie.

Din punct de vedere al tehnologiei, dispune de TwinDos, un sistem de distribuire automată a detergenților, dar și de CapDosing, care ajută la distribuirea detergentului și a balsamului folosind capsule speciale. Tamburul are o structură de fagure care asigură o întreținere delicată. Are funcție de start întârziat, temporizator, ajustare inteligentă prin recunoașterea automată a încărcăturii, sistem WPS prin care, în cazul unei scurgeri, se oprește automat admisia de apă direct la robinet, funcție de precălcare. Este o mașină de spălat Miele care merită toți banii.

Mașină spălat rufe Miele WSA 033 Această mașină de spălat Miele are o capacitate de 7 kilograme, suficient pentru o familie cu 2-3 membri. Viteza maximă de rotație este de 1400 rotații pe minut, suficient pentru a scoate rufele bine stoarse. Are Motor ProfiEco, puternic și economic, și face parte din clasa energetică B conform noilor etichete.

Are funcție de start întârziat, temporizator, AddLoad pentru adăugarea rufelor după începerea programului, recunoaștere automată a încărcăturii, CapDosing, Sistem WCS pentru detectarea scurgerilor și a nivelului de apă din tava de scurgere, tambur cu structură de fagure și multe programe de spălare. Cu siguranță este o investiție pe termen lung, dar își va face treaba excelent.

Mașină spălat rufe Miele WCR 870 Această mașină de spălat Miele este foarte populară. Are o capacitate de 9 kilograme, perfectă pentru a spăla pături și perne. Are o viteză maximă de 1600 rotații pe minut pentru a stoarce rufele cât mai bine. Are 16 programe de spălare diferite și face parte din clasa energetică A, conform noilor etichete europene. Este dotată cu mai multe tehnologii: TwinDos, PowerWash, WiFi, Mtouch, motor ProfiEco și funcții precum AddLoad, Iluminare tambur, Power Wash și Opțiuni Pete. Are un nivel de zgomot optim pentru a nu deranja în timpul programului. Este o mașină spălat rufe completă, care vă va satisface toate nevoile.

Prețul este pe măsură, dar este o investiție excelentă pe care nu o veți regreta. Mașină spălat rufe Miele WWR 860 O altă mașină de spălat rufe performantă și foarte populară este Miele WWR 860. Are o capacitate de 9 kilograme, perfectă pentru o familie de 4-5 persoane. Face parte din clasa energetică B conform noilor etichete europene. Partea frontală este emailată și rezistă la zgârieturi, acid și coroziune, fiind foarte ușor de curățat. Se poate conecta la WiFi prin aplicație, are funcție de recunoaștere automată a încărcăturii, Opțiune Pete, Twin Dos, SingleWash, Sistem WPS, Motor ProfiEco, EcoFeedback, blocare cu cod PIN și multe altele. Este o mașină de spălat care își merită banii și cu siguranță va fi o investiție excelentă. Mașină spălat rufe Miele WWD 120 Aceasta este o mașină de spălat Miele cu o capacitate de 8 kilograme, sufcient pentru a spălat încărcături mai mari. Viteza maximă de rotație este de 1400 de rotații pe minut. Rufele vor ieși curate și bine stoarse.

Are foarte multe tehnologii, precum CapDosing, tambur cu structură de fagure, start întârziat și temporatizator, recunoaștere automată a încărcăturii, Sistem WCS, blocare cu PIN, funcție de precălcare și multe alte funcții de spălare. Prețul este mai mic decât celelalte mașini de spălat de mai sus și poate chiar unul avantajos având în vedere brandul.

Cu siguranță este o opțiune foarte bună dacă vreți o mașină de spălat Miele. Miele produce unele dintre cele mai bune mașini de spălat, iar brandul are mult mai multe modele decât cele prezentate mai sus. Analizați bine funcțiile pe care le mașina de spălat le are și încercați să alegeți una care se potrivește cât mai bine nevoilor dumneavostră, mai ales că Miele este un brand de top și are prețuri peste medie, deci investiția va fi considerabilă. În funcție de bugetul de care dispuneți, cu siguranță veți găsi o mașină de spălat Miele pe măsura așteptărilor.