Cu siguranță că nimic nu se potrivește cu nimic și ajungi doar să le eclipsezi frumusețea. De aceea, e bine să știi care sunt lucrurile care nu trebuie să îți lipsească din garderobă, așa că dacă ești curioasă să afli care sunt, poți verifica lista de mai jos, unde nu doar că sunt piese „must have”, ci și versatile.

Iată care sunt accesoriile de care ai nevoie pentru un look de succes zilnic:

O pereche de sandale

Pantofii sunt întotdeauna unul dintre cele mai importante elemente ale unei ținute, pentru că pot transforma ținuta cu totul. Ca să îți dai seama de ce diferență poate face o pereche de pantofi, o rochie purtată cu o pereche de pantofi cu toc finuț va fi total diferită atunci când e accesorizată cu niște bocanci. Din dulapul tău nu ar trebui să lipsească sandalele. Te poți uita după sandale de damă ca cele de la Kalapod.net, pentru că pot fi purtate în foarte multe variante, mai ales din luna mai și până în toamnă și le poți integra atât în outfituri de birou, cât și la evenimente.

Cerceii trebuie aleși în funcție de ocazie

Cerceii, pe lângă brățări și lănțișoare, sunt accesoriile care ies cel mai mult în evidență, în special atunci când alegi să îți coafezi părul într-un mod mai deosebit. Ar fi bine să ai perechi de cercei în culori diferite și în stiluri aparte, care să se potrivească pentru ceea ce îți dorești să exprime hainele tale. Cerceii de tip perlă, cerceii din lut polimerizat în forme hazlii, dar și cei minimaliști, de toți ai nevoie în colecția ta. 

Geanta potrivită

În același sens, gențile sunt alte accesorii care transformă în totalitate aspectul unei ținute, odată integrate corect în styling. În mod normal, ar trebui să ai acasă mai multe tipuri de genți, cum sunt: shopper,  baby bag, gențile plic, cele office ori cele cu aspect asimetric pentru outfiturile moderne, dar este într-adevăr greu să le poți achiziționa sau chiar permite pe toate de la început. Ca să îți pui totuși o bază, caută în magazine două genți nude, una mică, pentru ocazii speciale și una mai mare pentru viața de zi cu zi și nu vei da greș cu ele.

Acestea fiind spuse, acum ai aflat de ce accesorii ai nevoie pentru a avea constant ținute accesorizate corespunzător. Cu pantofii, geanta și cerceii potriviți îți poți construi look-uri care să întoarcă privirea trecătorilor. Totuși, reține că cel mai important lucru nu este ceea ce cred ceilalți, ci cum te simți tu în pielea ta. Acestea sunt doar imbolduri suplimentare pentru a spori iubirea de sine. 

sursa foto: pexels.com