De asemenea, o borsetă femei ar putea fi o soluție potrivită pentru zilele în care vrei să ai toate lucrurile la îndemână și nu iei decât strictul necesar de acasă.

Ce genți sunt pentru femeile înalte și subțiri?

Ferește-te de gențile dure, structurate, care stau departe de corp, optând pentru cele moi care se mulează pe forma corpului tău. Gențile prea largi, prea mari sau prea mici nu îți vor flata corpul. Gentile cu bretele foarte scurte te vor face sa pari mai inalta decat esti. Alege o geantă cu curea lungă, care se va vedea cu siguranță mai bine pe corpul tău.

Care este modelul potrivit de geantă pentru femeile plinuțe?

Din nou, proporția intră în joc. Dacă ești plinuță, o geantă mică te va face doar să arăți mai mare decât ești. Cu toate acestea, nu alege genți enorme, care sunt rotunde și moi, deoarece vor adăuga volum șoldurilor și coapselor. În schimb, alege genți structurate de dimensiuni medii care să se întindă pe lângă corp și să îl alungească. 

Dacă porți des sneakerși, alege de la https://modivo.ro/c/femei/incaltaminte/sneakersi o pereche care să se potrivească foarte bine cu ținuta ta.

Cum poți alege geanta potrivită pentru femeile în formă de pară?

Evită gențile moi care cad pe șolduri. Acestea vor atrage atenția doar asupra șoldurilor și coapselor și vor adăuga circumferință corpului. Alege genți structurate care se termină cu mult deasupra șoldurilor.

Ce genți se potrivesc pentru  corpul în formă de măr?

Dacă ești mai lată în jurul bustului și al taliei, gențile mici și cele cu bretele scurte vor lucra împotriva formei corpului tău. Crează un echilibru cu o geantă ușor lată, structurată, care se sprijină de șolduri sau mai jos pentru a atrage atenția de la bust. 

Nu uita că ținutele casual sunt și pentru tine. Alege genți care să se potrivească bine cu pantofii sport și cu hainele largi. Vrei să fii la modă în această primăvară? Vezi ce modele de sneakers de damă poți alege!

Pentru femeile în formă de clepsidră

Dacă ai șoldurile și umerii echilibrați, cu o talie bine definită, alege genți care stau lângă talie natural sau sub șolduri. Alege dintre genți hobo de dimensiuni medii, tote sau genți crossbody și poți fi sigură că îți vei accentua curbele!

Genți pentru femeile în formă de dreptunghi

Dacă umerii, talia și șoldurile tale sunt de aceeași dimensiune, ai nevoie de o geantă de mână care te va ajuta să creezi iluzia curbelor. Evită gențile care stau lângă sau sub șolduri; gențile care pot fi ascunse sub braț sau cele care se sprijină de talie într-un mod natural îți vor flata acest tip de corp.

În funcție de tipul tău de corp,  dar și de preferințele tale, poți alege geanta potrivită foarte ușor.