Iată care vor fi cele mai la modă manichiuri din sezonul de primăvară 2023:

1. Unghii nude cu un twist:

Dacă ești fanul manichiurii nude, adaugă un twist acestui look clasic pentru a-l face să iasă din tipare. Folosește un lac mat transparent sau un lac cu efect de perle pentru a pune unghiile în evidență.

2. Cireșe înflorite:

Ți-ai dorit întotdeauna să oferi o manichiură plină de culoare și flori? Alege un model cu cireșe înflorite desenat pe unghii. Acestea vor da un aer proaspăt și vesel manichiurii, împreună cu un aspect elegant.

3. Nuanțe pastelate și modele abstracte:

Dacă preferi nuanțele pastelate, dar vrei să fie mai interesant decât un simplu lac de unghii, îți propunem modele abstracte. Etalează o manichiură cu două sau trei nuanțe pastelate și adaugă un model geometric sau un model cu efect marmorat.

4. Sclipici subtil:

Nimic nu strălucește mai mult decât… sclipiciul. Alege o nuanță neutră, cum ar fi auriu pal sau argintiu, pe care să o aplici pe o parte a unghiilor sau pe vârfuri pentru un accent la modă.

5. Design floral delicat:

Frumusețea primăverii este de obicei asociată cu flori și natura înflorită. Optează pentru un model floral fie pe toate unghiile, fie doar pe unul sau două degete și îți garantăm că pozele cu rezultatul final vor fi minunate!

6. Culori populare în 2023:

Griul este una dintre cele mai populare culori ale momentului și este perfect pentru primăvară. Alege stilul preferat de manichiură și aplică un gel UV de la Savyprofessional.ro în acest ton contemporan, minimal și plin de personalitate, împreună cu un model de accent sau o culoare contrastantă.

7. Roz strălucitor:

Nu poate fi o primăvară completă fără o nuanță de roz pe unghiile celor mai fidele cliente. Alege un roz strălucitor, care să te facă să te simți plină de energie și veselie! 

Există o mulțime de trenduri de manichiură de încercat în această primăvară. De la cireșele înflorite la modele abstracte, culorile pastelate și modele florale delicate, există ceva pentru fiecare stil. Deci, experimentează cu stilul tău și adaugă o notă de primăvară manichiurii clientelor tale, ținând cont, bineînțeles, de dorințele și personalitatea lor!

Sursa foto: Unsplash.com