Nu au nevoie de îngrijire

Ești în dubii și nu știi dacă să îi oferi iubitei tale trandafiri criogenați de ziua ei de naștere? Un motiv destul de convingător poate fi acela că nu au nevoie de îngrijire suplimentară. Florile proaspete au nevoie de apă curată, o dată la câteva zile și necesită o anumită temperatură de păstrare și lumină nu foarte puternică.

La polul opus se află plantele stabilizate, pentru care nu trebuie să iei în calcul toate aceste procese. Ba chiar se recomandă ca ele să nu fie deranjate din aranjamentul lor, pentru a nu intra în contact cu umezeala sau praful. Nu uităm să precizăm că reprezintă un dar ideal pentru persoanele care nu sunt tocmai pricepute la îngrijirea florilor.

Nu își schimbă aspectul

Știi deja că florile naturale își păstrează forma pentru scurt timp. Dacă ești în căutarea unui dar care să dureze, tocmai l-ai găsit! Firește, toate florile se pot usca sau presa, pentru a fi păstrate, dar cele mai multe mor în doar câteva zile. În schimb, cele criogenate sunt cunoscute și apreciate pentru caracteristica lor principală, de a-și păstra aspectul inițial pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Sunt o opțiune prietenoasă cu bugetul

Uneori, chiar dacă îți dorești, bugetul tău nu îți permite să îi oferi persoanei iubite cele mai scumpe cadouri. Totuși, nu trebuie să disperi, deoarece ai la dispoziție opțiunea florilor stabilizate. Acestea pot fi achiziționate cu prețuri destul de avantajoase din magazinele fizice sau cele online.

Reprezintă un cadou prețios

Nu trebuie să oferi bijuterii cu fiecare ocazie, ci poți opta pentru un alt tip de dar, la fel de rafinat. Există flori criogenate care sunt decorate cu aur veritabil de 24 de karate. Procedeul este unul aparte, care constă în acoperirea unui trandafir cu aur, ceea ce înseamnă că nu vei putea găsi doi de același fel. Așadar ai parte de un cadou unic, la fel de prețios ca o bijuterie.

Pot fi utilizate pentru decor

Un trandafir criogenat poate înlocui cu succes un bibelou sau poate deveni vedeta unui set de poze noi pentru rețelele de socializare. Acesta poate fi păstrat acasă sau la birou, pentru a înfrumuseța atmosfera, indiferent unde alegi să îl așezi.

Florile stabilizate au o durată de viață de peste 10 ani, așa că te poți baza pe ele pentru a deveni noul ei decor preferat din locuință. Este important totuși de reținut faptul că astfel de flori trebuie ferite de mediile umede și păstrate la o temperatură de până la 25 de grade, dar nu mai joasă de 5 grade Celsius.

Marchează un gest romantic

Dacă ești o persoană care pune mare preț pe gesturile afectuoase și cauți o nouă modalitate de a-ți surprinde partenera, o poți face cu o floare criogenată. Aceasta marchează un gest extrem de romantic, în special dacă este vorba despre un trandafir stabilizat. Îl poți oferi cu ocazia zilei de naștere, de 8 martie sau la sărbătorirea aniversării de cuplu.

Reprezintă un dar memorabil

Firește, îi poți oferi partenerei tale bijuterii sau ciocolată, dar ce ar fi dacă ai face o alegere neașteptată? Una dintre cele mai ingenioase idei de cadouri reprezintă oferirea de flori criogenate în dar, persoanei iubite. Poți opta pentru un trandafir de culoarea sa preferată, care să îi amintească întotdeauna de gestul tău plin de romantism.

Acestea pot fi alese în funcție de buget și preferințe, de la un trandafir stabilizat, într-o cupolă elegantă din sticlă, până la un buchet generos cu mai multe fire criogenate și plante nemuritoare, sub forma unui aranjament festiv.

Nu ezita să îi oferi persoanei iubite flori stabilizate cu prima ocazie. Îți garantăm că o vei surprinde astfel cu un dar elegant și rafinat, de care să se poată bucura multă vreme.