• Veselă de sărbătoare

Un alt cadou festiv de luat în calculat este veselă. Masă de Crăciun este momentul – cheie ale zilei, prin urmare, crearea unui decor special este un must! Farfuriile sau platourile care să pună în valoare preparatele, paharele decorate în culori că roșu, auriu sau verde sunt la mare căutare în această perioada.

  • Ritual prețios de îngrijire

Arată-i preocuparea ta unei persoane apropiate, dăruindu-i un set cadou cu produse de îngrijire. Produsele cosmetice și de parfumerie vor rămâne mereu în topul cadourilor de Crăciun, pentru că sunt utile, sunt dorite și sunt și accesibile. Seturile cadou care conțîn produse cosmetice de lux vor reuși să trezească amintiri și să sensibilizeze toate simțurile.

  • Cadouri de Crăciun călduroase

Cadourile cele mai apreciate sunt cele care, înainte de orice, sunt și utile. Articole handmade croșetate, o pereche de pijamale cu tematică, un pulover, un fular, o căciulă, papuci de casă sau orice obiect tricotat care să aducă spiritul Crăciunului sunt și vor rămâne, cu siguranță, vedetele acestui sezon!

  • Cadouri de Crăciun personalizate

O varianta deosebită în ceea ce privește alegerea unui cadou de Crăciun este să le oferi daruri personalizate, prin care să-ți arăți și mai mult implicarea. O agenda personalizată pentru rețete de Crăciun, perne decorative personalizate cu nume, produse tradiționale din ceramică, un stilou personalizat, coșul cu surprize dulci personalizat în funcție de gusturile fiecăruia, o brichetă Zippo sau o bijuterie cu mesaj inspirațional sunt, cu siguranță, cadouri de impact!\

  • Oferă o experiență senzorială

Când spui Crăciun, te gândești la mireasma de brad, scorțișoară sau portocale. Nimic nu se compară cu sentimentul savurarii unui ceai bun lângă bradul de Crăciun. Surprinde-i pe cei dragi cu cadouri precum lumânări și parfumuri ambientale, cu arome de vanilie, portocale sau scorțișoară, aranjate în suporturi cu teme specifice Crăciunului. Aromele exclusiviste de ceai pot îndulci sărbătoarea, aducând un moment de relaxare în plus. Un ceainic vintage sau un vin fin, personalizat prin pictură manuală, pot reprezenta, de asemenea, un cadou excelent.

  • Gadgeturi

Pentru persoanele pasionate de gadgeturi, accesoriile must have sunt o brățară fitness sau un ceas clasic. Gadgeturile cosmetice pot fi un cadou util, excelent cu ocazia Crăciunului: o oglindă tactilă sau un multistyler care să includă uscător de par, placă de par și ondulator. Dispozitivele de curățare a fetei, de masaj sau de epilat asigura și ele confortul femeilor moderne. Indiferent pentru ce cadou optezi, nu uită: cadourile cele mai apreciate sunt întotdeauna cele făcute din inima și însoțite de zâmbete. Crăciun fericit!