1. Cocktail clasic de șampanie

Șampania este gustoasă, dar dacă adaugi cuburi de zahăr, sirop și puțin coniac, este chiar o delicatesă. Umple paharul cu șampanie și adaugă un cub de zahăr. Adăugă două lingurițe de sirop. În pahar se mai adaugă 30 ml de coniac. Folosește un cuțit ascuțit pentru a tăia o felie de portocală, de la centru spre margine. Ornează-ți cocktail-ul cu felia de portocală și cireșe.

2. Mic dejun la Tiffany cocktail

Acest cocktail savuros, energizant este ideal pentru brunch. Îl vei face cât ai clipi adăugând niște gem dulce și un strop de sirop. Ginul, sucul de lămâie, dulceața și siropul trebuie puse într-un agitator. Se toarnă într-un borcan de gem după agitare. Adăugă bere Ginger deasupra, apoi adăugă o felie de lămâie ca ornament. Asta e tot!

3. Espresso martini

Nu există nimic mai bun decât această băutură pe bază de cafea, pentru a începe sau a încheia seara. Și deoarece există doar 4 componente, oricine îl poate crea. Într-un shaker de cocktail, combină vodcă, espresso și zahăr. Agită timp de 10 secunde după adăugarea cuburilor de gheață. Boabe de cafea pot fi folosite ca decor după ce adaugi băutura în pahar.

4. Gin tonic cu căpșuni

Această rețetă adaugă o notă fresh și dulce tradiționalului gin & tonic. Siropul de căpșuni sau căpșunile proaspete sunt, de asemenea, opțiuni acceptabile. În două pahare mari, adaugă 30 ml de gin și 60 ml de apă tonică. Fiecare pahar trebuie să includă 2 linguri de sirop de căpșuni sau căpșuni zdrobite și să fie acoperit cu gheață pisată. Frunzele de tei și busuioc pot fi decorațiuni minunate. Răsfoiește catalogul Kaufland de săptămâna viitoare și descoperă cel mai bune oferte la băuturi alcoolice! 

5. Aperol spritz

Un Aperol spritz tradițional italian este cea mai bună opțiune pentru un cocktail simplu. Este băutura ideală de luat înainte de cină, deoarece are atât arome dulci de portocale, cât și o notă de asprimea aperolului. Gheața pisată trebuie adăugată în 4 pahare mari de sticlă. În fiecare pahar, adăugă câte 100 ml de Aperol și Prosecco. Curăță portocala în fâșii subțiri și pune-o deoparte. Împarte sucul de portocală între pahare. Se adaugă coji de portocale. Adăugă apoi o felie de portocală în fiecare pahar. Adăugă apă carbogazificată deasupra, apoi adăugă crenguțe de rozmarin ca ornament.

6. Margarita cu fructe ale pasiunii și pepene verde

Poți experimenta gustul verii pe tot parcursul anului cu această băutură, care combină tequila, lichior de portocale și fructe crocante. Amestecă ușor pulpa pepenelui. Dacă se preferă, strecoară sucul printr-o sită, îndepărtând orice bucată mare. Într-un recipient cu câteva cuburi de gheață, adaugă suc de pepene verde, pulpa de fructul pasiunii, suc de lămâie, tequila și lichior de portocale. Amestecă bine. Adaugă sare separat, într-un vas mic. Treci o bucată de lime peste marginea de sticlă, înainte de a o pune imediat în sare. Gheața trebuie adăugată ulterior. 

7. Old-fashioned 

Cel mai vechi cocktail din este tradiționalul old-fashioned. A fost creat la începutul anilor 1800, iar faptul că este încă în uz acum este un indiciu clar al cât de excelent este. Old-fashioned are o gamă de arome care ademenesc palatul datorită combinației sale de bourbon, portocale, zahăr, sirop și o cireașă. Se adaugă pe rând ingredientele în pahar și se amestecă, lasând cireșa la urmă drept ornament. 

Cocktailurile mixte sunt fantastice, deoarece sunt simplu de realizat și sunt ideale pentru petrecer, Pentru a crea o băutură mixtă minunată, tot ce ai nevoie este puțină creativitate și câteva ingrediente comune. Nu trebuie să fii barman profesionist. Băuturile mixte sunt, de asemenea, incredibil de adaptabile. Pot fi făcute la fel de dulci sau proaspete pe cât dorești, iar oaspeții le vor aprecia de fiecare dată.