1. Tendința bijuteriilor minimaliste 

Rafinate și delicate, bijuteriile minimaliste sunt întotdeauna perfecte pentru un look sofisticat. Fie că alegi inele aur, cercei, lănțișoare aur sau brățări aur, la ARJewels găsești modele deosebite de bijuterii pe care le poți asorta la orice ținută.

2. Lănțișoarele din aur mereu la modă

Fie că alegi un lanț aur cuban sau un lănțișor cu pandantiv, la ARJewels găsești lănțișoare aur pentru orice gust. Lănțișoarele din aur vor fi întotdeauna în pas cu moda, mai ales lanțurile din aur cuban sau lănțișoarele subțiri cu pandantiv.

3. Seturile de bijuterii conform stilului tău 

Te surprindem cu bijuterii aur care pot fi asortate în diferite combinații pentru a crea un stil unic și deosebit, conform personalității tale. Seturile de bijuterii nu trebuie să fie standard. Unicitatea stilului tău rezultă din bijuteriile pe care le alegi pentru a forma un set unic și deosebit.

4. Brățările din aur cu șnur, un stil unic 

Brățările cu biluțe din aur pe șnur reprezintă un trend care a luat amploare în ultimii ani și care va persista mult timp de acum înainte. Fie că alegi să combini o brățară delicată cu biluțe din aur și cristale de zirconiu natural cu o brățară din aur cu pietre semiprețioase, cu siguranță vei străluci.

5. Stratificarea bijuteriilor (layering), un aspect bogat și interesant

Această tendință presupune purtarea mai multor bijuterii în straturi, pentru a crea un aspect interesant și sofisticat. Prin stratificarea bijuteriilor vei adăuga originalitate și unicitate stilului tău, fie că alegi să porți mai multe inele pe un deget sau mai multe brățări pe o mână.

Orice bijuterie poate să fie atemporală dacă își păstrează valoarea estetică odată cu trecerea timpului. Indiferent de preferințe, la ARJewels vei găsi bijuterii aur care să te inspire și vei putea alege un model deosebit din colecția noastră. Achiziționarea bijuteriilor reprezintă un aspect foarte important, bijuteriile sunt accesorii pe care le vei păstra mult timp și de aceea este important să alegi cu atenție bijuteriile care se potrivesc stilului și preferințelor tale.

Tendințele în moda bijuteriilor din aur pot varia, însă există câteva standarde care vor rămâne mereu în top. Suntem siguri că ai în minte un look și ți-ai făcut o idee despre accesorizarea ținutei tale cu bijuteriile preferate. Te așteptăm pe arjewels.ro, pentru mai multă inspirație, să descoperi colecții noi de bijuterii deosebite din aur.