Este pentru prima dată în ultimul deceniu când cinci planete strălucitoare se ridică pe cer în linie diagonală și ne oferă un spectacol fenomenal, care poate fi văzut de oriunde de pe glob. Fenomenul va fi vizibil timp de o lună, iar momentul cel mai bun pentru observație va fi în primele ore ale dimineții, înainte de răsăritul Soarelui. Prima și cea mai mare din rândul celor 5 va fi Jupiter, urmată de Marte, care are o aură roșcată, apoi de Saturn cel auriu, de Venus, care arată ca un diamant, și de Mercur, aflat cel mai aproape de linia orizontului. Iată cele 5 zodii care sunt direct influențate de aceste astre și ce surprize le așteaptă.

Săgetătorul – zodia lui Jupiter

În această perioadă, Jupiter este retrograd în constelația Fecioarei și revine astfel asupra idealurilor și visurilor la care ai renunțat din motive obiective. Fiind patronul Săgetătorilor, el îi va ajuta pe nativii acestei zodii să găsească o cale de a se apropia de obiectivele lor sau de a-și împlini o dorință veche pe care au lăsat-o în trecut fie din lipsa banilor, fie din lipsă de sprijin. Tot Jupiter retrograde te poate ajuta acum, dacă ești născută în Săgetător, să călătorești și să obții beneficii deosebite din călătoriile tale.

Berbecul – zodia lui Marte

Marte, astrul relațiilor și al legăturilor, este patronul Berbecilor, zodie care este favorizată în această lună de marea aliniere a celor cinci astre. Din punct de vedere astral, Marte traversează acum semnul Scorpionului și pune accentul pe relația de cuplu. El va oferi nativilor Berbeci șansa de a descoperi dragostea când se așteptau mai puțin și de a reaprinde pasiunea într-o relație care începea să se destrame.

Capricornul – zodia lui Saturn

Marele Înțelept al zodiacului, așa cum este supranumit Saturn, deoarece el ne provoacă în fiecare an să învățăm o nouă lecție de viață, are o surpriză specială pentru Capricorni. Dacă te-ai născut în această zodie, știi deja că Saturn este guvernatorul tău astral și că te ajută adesea cu proiectele tale ambițioase. Iar în această perioadă, Saturn va da un impuls carierei tale și te va ajuta să găsești calea prin care ai putea obține postul dorit.

Taurul – zodia lui Venus

Nativii Tauri sunt în mod deosebiți favorizați de Venus în următoarele 30 de zile, câtă vreme acest fenomen amplifică vibrațiile pozitive ale celor 5 planete. Este o perioadă în care situația ta materială se îndreaptă, poți face achiziții importante și începe să se simtă prosperitatea. Venus te sfătuiește să economisești pe timp de iarnă și să investești doar în lucrurile care își păstrează valoarea în timp.

Gemenii – zodia lui Mercur

Influența lui Mercur îi va ajuta pe Gemeni, în următoarea lună, să analizeze și să aleagă cu mai multă atenție ceea ce li se potrivește. Vei reuși să vezi cu mai multă claritate situațiile complicate din viața ta și să găsești o soluție pentru problemele cu care te confrunți. Este perioada propice în care poți îndrepta o greșeală costisitoare sau o situație care te ținea pe loc și nu avea niciun beneficiu pentru tine.