Sunt potrivite atât pentru zi, cât și pentru seară

Nu știi ce să alegi la un eveniment de zi sau la unul de seară? Ia-ți o rochie din dantelă. Aceste rochii sunt însăși reprezentarea eleganței care nu se demodează indiferent de context. Vei străluci indiferent de nuanță rochiei sau dacă alegi fie o rochie complet din dantelă, fie una cu inserții de acest fel. O poți accesoriza divers, în funcție de disponibilitățile tale, astfel încât să te pună cu ușurință în valoare fără prea mult efort.

O singură rochie poate fi purtată la diferite ocazii

Româncele obișnuiesc adesea să-și achiziționeze rochii diferite pentru fiecare ocazie la care participa. Sigur, atunci când acest lucru impune implicaqtii de ordinul sutelor de lei, vei descoperi și tu că nu e întru tocmai o alegere potrivită pentru bugetul tău când, la fel de bine, ai putea să porți aceeași rochie chiar și la minim 2-3 evenimente. Acesta e un avantaj principal al rochiilor de dantelă. Datorită accesorizarii variate, se pot transformă cu ușurință în alegerea pentru diferite ocazii fără că nimeni să nu-și dea seama.

Se potrivește atât pentru tinere, cât și pentru doamne în vârstă

Elegantă nu are vârstă! Și nici rochiile de dantelă care sunt iubite de-a lungul timpului atât de doamne, cât și de domnișoare. Există inclusiv rochii din dantelă în mărimi mari menite să confere o apariție senzațională celor care dispun de forme proeminente. Ele denotă inclusiv gingășie, puritate, prin delicatețea materialului care este o adevărată încântare.

Ideale atât vara, cât și în sezonul rece

Nu e o noutate că, indiferent de sezonul în care se desfășoară un eveniment, vei regăși cel puțîn o invitată care să poarte o rochie din dantelă. Și asta nu doar din prisma motivelor deja enumerate, ci și pentru faptul că, spre deosebire de alte materiale consacrate, sunt mai versatil de îmbinat astfel încât să respecte toate cerințele care vizează confortul. Dacă vara pot fi purtate simple, în sezonul rece poți alege o rochie din dantelă cu mânecă lungă, la care poți adaugă un ciorap dens, o jachetă de blană, niște botine etc. Că prin urmare, dacă ai chiar și evenimemte diferite în toate cele 4 anotimpuri, te vei putea baza pe rochia din dantelă. Cu atât mai mult când, în magazinul online JojoFashion, prețurile sunt accesibile și vei găși mai ușor o rochie care să te încânte din toate punctele de vedere.

Complimentează orice silueta

Este într-adevăr dificil să găsești o rochie potrivită oricând și pentru oricine. Dar nu și când vine vorba de rochia din dantelă scurtă, midi sau maxi, stiluri care au încântat până acum milioane de femei. Spre deosebire de alte materiale mai pretențioase, acest lucru nu se aplică însă pentru rochiile de dantelă care îmbracă cu succes orice tip dde silueta, atât pe cele perfecte tip clepsidră, cât și pe cele tip pară, inima etc. Secretul unei astfel de rochii constă în alegerea croiului potrivit, după nevoile contitutiei. Și garantat există un model pus deoparte și pentru ține!