Ei bine, culoarea părului tău îți definește stilul în fiecare zi și este una dintre primele caracteristici care ies în evidență atunci când intri într-o încăpere și nu te cunoaște nimeni. Scurt sau lung, brunet sau cu șuvițe, părul tău are nevoie de o îngrijire adecvată și de un aspect cât mai strălucitor pentru a te simți încrezătoare și frumoasă în orice minut. 

Iată 5 motive pentru care merită să te bucuri de o schimbare de look, indiferent dacă optezi să îți vopsești părul cu o vopsea de păr semipermanentă sau permanentă cu amoniac. 

  1. Îți evidențiază și alte trăsături frumoase ale feței

Atunci când îți aplici un gloss roșu pe buze sau îți schimbi puțin forma sprâncenelor, parcă centrul atenției se mută și către alte trăsături ale feței, nu?! Același lucru se întâmplă și cu schimbarea culorii părului! Tonalitatea pielii îți va părea mai luminoasă/măslinie și în funcție de nuanța pentru care optezi, ochii îți pot ieși mai bine în evidență sau linia obrajilor devine mai conturată. 

Adeseori, se întâmplă în cazul șatenelor care se vopsesc cu o tonalitate mai închis, iar ochii parcă le strălucesc și mai tare în bătaia razelor de soare. 

  1. Îți recapeți încrederea de sine

Nu de puține ori, am auzit: “Fă-ți o schimbare de look! Poate te vei simți mai bine!”. Și așa și e! Pentru mămicile care sunt obosite și zilnic văd aceeași figură pesimistă în oglindă, o schimbare de look este binevenită. Vopseaua de păr îți oferă o anumită împrospătare a imaginii,  te face să te simți mai sigură pe tine și poate avea un impact pozitiv asupra activităților desfășurate. Dacă ești invitată la un business cocktail și adopți un nou vibe interesant, este posibil să obții contractul mult visat și să pleci mult mai încrezătoare. Ai încredere în stilul și în șansele tale!

  1. Fii în pas cu tendințele noului sezon!

Dacă ești o persoană care se ghidează după noile direcții în materie de fashion, hairstyling și nu numai, faptul că alegi să optezi pentru o vopsire a părului va stârni admirația tuturor celor din jur. Majoritatea vedetelor de la Hollywood fac schimbări dese de look, tocmai din acest motiv: acaparează atenția jurnaliștilor și aduc un nou suflu imaginii afișate în fața reflectoarelor. De la brunet la blond cenușiu, de la roșcat la ciocolatiu, important este să optezi pentru culoarea care te va avantaja cel mai bine. 

  1. Schimbă textura firului de păr!

O vopsea de păr calitativă poate aduce o îmbunătățire semnificativă texturii firului de păr, atunci când acesta este lipsit de volum și strălucire. Imediat după aplicare, vei observa un aspect mai voluminos și mai ușor de stilizat al părului, mai ales dacă te numeri printre persoanele care au un păr foarte moale, ce nu stă aranjat nicicum. 

  1. Vopseaua acoperă firele albe!

Mascarea firelor albe de păr poate fi făcută chiar și cu o vopsea semipermanentă. Și nu trebuie să te gândești neapărat doar la o culoare monocromă. Printre tehnicile de colorare moderne, se numără “balayage-ul” –  o metodă foarte agreată de majoritatea femeilor cu ajutorul căreia poți obține un aspect natural și, în același timp, flatant al părului.  

În concluzie, să nu spui niciodată “NU” vopsirii părului! Mai devreme sau mai târziu, schimbarea culorii părului este o dorință care intervine în viața oricărei femei. Fie pentru a rescrie un nou capitol din viața ta, fie că te pregătești pentru un eveniment de neuitat sau o vacanță, ori ești adepta tendințelor de sezon și vrei să stârnești privirile celor din jur, vopseaua de păr rămâne un proces de înfrumusețare fără egal. 

Îndreaptă-ți atenția către cea mai potrivită vopsea de păr pentru tine și axează-te pe un ritual de îngrijire și înfrumusețare al părului, care să îți facă plăcere. Cu drag, te încurajăm să faci ceea ce simți!