1. Rezistă ,,veșnic” 

De câte ori nu ți s-a întâmplat să dăruiești flori și apoi să te gândești cât vor rezista. Florile în buchete sau în aranjamente pot rezista câteva săptămâni, în funcție de temperatură, umiditate, ce fel de flori sunt și mai ales cum sunt îngrijite. Însă, trandafirii criogenați rezistă cu succes chiar și 25 de ani. 

  1. Cadou și decorațiune

Un trandafir criogenat poate fi și o decorațiune superbă. Cea mai populară metodă de ambalare a trandafirilor criogenați este reprezentată de o cupolă din sticlă. Astfel, trandafirii criogenați pot fi așezați în bibliotecă, pe o măsuță în sufragerie, în dormitor, pe hol sau oriunde este nevoie de o decorațiune diferită și frumoasă. 

  1. Potriviți ocaziilor speciale 

Având în vedere că trandafirii criogenați rezistă aproape un sfert de secol, îți recomandăm să îi dăruiești la ocazii cu adevărat speciale. Spre exemplu, pot fi dăruiți în ziua nunții, în ziua nașterii unui copil, la absolvirea liceului sau facultății, la aniversarea de 10 sau 25 de ani a căsniciei, la botez sau la alt eveniment important din viața unei persoane. 

  1. Culori inedite 

Trandafirii criogenați se regăsesc atât în culori clasice, cum ar fi roșu, galben, alb, roz, portocaliu, dar și în culori mai puțin obișnuite. Acest lucru se datorează procesului de obținere a trandafirilor. Trebuie să știi că trandafirii nu sunt vopsiți, ci sunt injectați cu o substanță specială, înainte de a se forma bobocii de trandafiri. Astfel, culorile vor fi vibrante, vor rezista foarte mult și vor arăta spectaculos. Cine ar fi crezut că un trandafir albastru electric sau unul verde neon poate arăta atât de bine? 

  1. Îngrijire minimă 

Trebuie să menționăm și partea de îngrijire. Având în vedere modul în care se obțin acești trandafiri, nu va trebui să le acorzi prea multă atenție, pentru că rezistă foarte bine. Trebuie doar să te asiguri că nu îi plasezi în bătaia directă a razelor solare, lângă surse de căldură (spre exemplu este contraindicat să îi pui pe calorifer sau imediat lângă). Din când în când, șterge cupola de praf și eventual petalele trandafirului cu o pensulă mică, dacă l-ai păstrat fără cupolă. 
Acestea au fost doar cinci dintre motivele pentru care să dăruiești cei mai frumoși trandafiri criogenați de la floraria Maison d’Or. Sperăm că te-am convins să le oferi celor dragi flori nemuritoare!