Poţi descoperi la Haiart bijuterii statement din piele naturală care te pun în valoare. Iată 5 combinaţii pe care ţi le poţi dori pentru evenimente:

  1. Cumpără un colier cu bile detaşabile care să aibă nuanţele complementare rochiei tale

Rochia pe care o porţi la un eveniment poate să fie una simplă şi elegantă, însă are nevoie de un colier pentru a putea să fie pusă în valoare. Poţi face oricând combinaţii puternice, vii, precum cele ce implică nuanţele de roşu aprins şi auriu sau albastru electric şi galben, etc. Vei reuşi să pui în valoare rochia pe care o ai cu o singură condiţie a alăturării unor culori care sunt în contrast puternic. Dacă vrei să fii în centrul atenţiei întreaga zi, atunci optează pentru un colier cu bile din piele naturală, care poate să te avantajeze indiferent de stilul pe care îl preferi. 

  1. Poţi opta pentru o pereche de cercei masivi tip floare, realizaţi din piele naturală

Alege cerceii din piele naturală care să te ajute să te bucuri de un look feminin şi îndrăzneţ. Vei putea capta privirile celor din jurul tău dacă vei folosi o asemenea pereche de cercei vizibili şi frumoşi. Poţi să alegi şi un plic care să aibă nuanţele asemănătoare şi care să completeze ideea generală a outfit-ului tău.

  1. Cumpără o pereche de cercei inimă pe care îi poţi combina cu un colier cu o singură bilă detaşabilă, pentru un look impresionant perfect pentru un eveniment modern

Poţi folosi o rochie cu linii simple sau o salopetă albă alături de o pereche de cercei masivi sub formă de inimă şi un colier cu o singură bilă din piele. Astfel, o să ai un look simplu, impresionant, care va fi perfect pentru fotografii de eveniment pe care să le ai amintire ani de zile. Vei reuşi să te simţi lejer, să ai încredere în tine şi să zâmbeşti întrega zi dacă ai outfit-ul şi accesoriile potrivite. 

  1. Foloseşte cercei geometrici cu forme neregulate alături de un outfit asimetric, cu voaluri şi elemente decorative simple

 Vei putea să alegi un look interesant cu haine asimetrice, cu linii lungi şi scurte, cu suprapuneri de material fluid pentru o multitudine de evenimente private, mai ales pentru sezonul estival. Vei putea adăuga o pereche de cercei cu forme geometrice neregulate pentru a scoate în evidenţă ideea generală a vestimentaţiei şi pentru a pune în valoare stilul tău unic. Cerceii vor fi în centrul atenţiei şi tu te vei simţi bine la evenimentul care poate avea loc la terasă, la grădină sau în zone însorite şi pline de viaţă. 

  1. Combină cerceii tip floare cu o rochie cu volane pentru un look puternic feminin

Alege o rochie cu volane supradimensionate, cu nuanţe de roşu aprins şi portocaliu, şi combină totul cu cerceii mari tip floare. Vei putea alege o nuanţă a florilor care să fie din aceeaşi familie de culori, pentru a pune în valoare feminitatea şi eleganţa ta.